Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu wpadam i pytam

Czy starej pannie wypada sobie kupić pierścionek z jednym oczkiem?

Polecane posty

BO mi się takie podobają, a to podobno "zaręczynowe":O Chciałabym taki płaski z wrzuconym gdzieś małym brylancikiem. Ale zauważyłam, że na podstawie posiadania jednego oczka wyróżnia się pierścionki "zaręczynowe". Nie noszę łańcuszków, bransoletek, niczego takiego, a chciałabym nosić pierścionek. Tylko jakiś ładny i prosty.

Gość pewnie ze tak
kupuj i nie zwracaj uwagi na pierdoły!! podoba ci sie to idziesz i kupujesz!!!

Gość ilailaila
O kurwa :o zabiłas mnie teraz :D :D :D a czego jeszcze nie wypada, chodzić w białym kolorze bo to dla panny młodej zarezerwowany? :p

Gość musztarda
Zależy jak bardzo starej.

no takiej 24 lata:P Kurcze, bo mi się tylko takie podobają:O Pytam wczoraj faceta o to, czy może mi pokazać takie jak tamte a on na to: ale to kolekcja zaręczynowa:O I co z tego!😡 Kurde, a jaki pierścionek jest zaręczynowy?:O Myślałam, ze taki, który się dostaje na zaręczyny. Ale widać, że jednak muszą to być jakieś "specjalne":O

Gość Nasza Klasa PYtanie
co się przejmujesz, kup i tyle 24 lata i stara panna? nie przesadzaj............

cholera nie wiedziałam że zaręczynowy to tylko i wyłącznie taki z jednym oczkiem :D:D....kupuj i się nie przejmuj jaka to kolekcja :)

Gość andrea agassi
Ja patrzę czy kobiety mają obrączki na pierścionki przymykam oko. Podoba się to kupuj. A na teksty o zaręczynowych odpowiadaj tak właśnie się zaręczam i kupuje sobie pierścionek.

Gość Magdalena***
ja też nie wiedziałam... ale ja mam obrączkę ślubną srebrną, mimo że nie mam męża - dostałam od chłopaka na 2. rocznicę - heh jego była aż prawie padła,jak mnie kiedyś zobaczyła, akurat pisałam smsa w autobusie i widizała tą obrączkę :D

Gość Magdalena***
Na oczach przerażonej rodziny zjadam chińskie kalkulatory, wmawiając wszystkim że to gofry :classic_cool:

Gość Magdalena***
heh ale śmieszne :P

Gość Magdalena***
a potem srałam kolackami lego :O

Gość Magdalena***
podszywaczu - chyba cię coś boli (brak mężczyzny, pierścionka...)?

ej to ja tez jestem starą panną w zwiazku z tym :O no dzieki :O a w ogole to jakies dziwne przekonanie panuje, mnie np. dzisiaj dwukrotnie spotkala taka oto sytuacja: zawatwiałam cos ze swoim i praktycznie w odstepie moze 15 minut, kiedy zostalam sama, ktos mi mowi: ale ja juz tlumaczylem mężowi :O tak jakby w pewnym wieku to bylo juz konieczne byc męzatką :O

daj spokój, moja wfistka na 1. roku studiów mówi, żebym coś tam "przekazała....mężowi?" To był mój chłopak:O Na 1. roku studiów miałam 19 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja jestem starą panną i noszę
obrączkę slubną mojej prababki :o

No dobra:classic_cool: Pójdę tam i zabiję po prostu tego sprzedawcę:D Albo jak znowu ktoś coś powie o kolekcji zrękowinowej, to poproszę kierownika salonu:classic_cool:

Gość qwrrr
jak znow powie ze to kolekcja zareczonowa to powiedz, ze wlasnie takiego pierscionka potrzebujesz bo jestes lesbą i chcesz sie odwiadczys swojej dziewczynie :)

Mnie nie obchodzi, ale żebyście widzieli wczoraj minę tego chłystka:O Sam ledwo od ziemi odrósł, na pewno nie był starszy ode mnie, a wybałuszył oczy jak żaba i mówi:ale to jest kolekcja zaręczynowa. Popatrzyłam się na niego tak ok. 3-4 sekundy i też wybałuszyłam oczy i zrobiłam śmieszną minę. A on stoi:O To powiedziałam w końcu:aha. I poszłam stamtąd:O Co za bezczelność... Kurde, mam XXI wiek, poza tym to jest SKLEP! Powinni tam wszystkim towar wciskać. A on mi nawet tego pierścionka nie chciał pokazać:O

Gość chyba w ogóle nikt nie zwraca
uwagi na to, czy ktos nosi pierścionki i jakie. Tak mi się przynajmniej wydaje:)

Gość w.w.w.
moze on uwaza ze zareczynowe to powinien facet kupowac? :) dlatego sie zdziwil ze babeczka prosi? kup jak Ci sie podoba, nie ma czegos takiego jak stricte zareczynowe obraczki...