Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N I E Z A L E Z N A

fryzjer

Polecane posty

Gość 35 + farba około12 zeta

Gość Bladousta
To zależy gdzie mieszkasz...w 'wielkich miastach' za ogarniecie bardzo dlugich wlosow w dodatku z farbowaniem sporo trzeba zaplacic :) ja mieszkam w 'wielkim miescie' :P chodze do fryzjerki ktora robi najprawdziwsze cuda na glowie :) i place miesiecznie kolo 200 zł - ale mam włosy ledwo dotykajace ramion. A i tak liczy mnie ulgowo ;) musisz isc do fryzjerki z pomyslem :) jak ktoś nie będzie wiedział co zrobić z Twoimi włosami to na pewno nie bedziesz zadowolona. Fryzjer musi doradzac, to on powinien najlepiej wiedziec w jakim cieciu wlosy sie beda dobrze ukladaly i jaki kolor najlepiej pasuje do twarzy :)

chcialam jeszcze poruszyc jeden watek mma 19 lat babcia zawsze pielegnowala mi wlosy i dlatego nie pozwala mi ich obciac, niechcialam ytego robic bo jestem jej posluszna jednak teraz potrzebuje tego ogromnie jak ja przekonac?? chce tez zafarbowac

Gość mimimimiimm
ja płaciłam 170 zł na 2-3 miesiące... odrosty blond na całości + ampułka regenerująca + podcięcie końcówek + ułożenie... + miła atmosfera i profesjonalne podejście... ale mój mąż powiedział ze jestem walnięta wydając tyle kasy na fryzjera... i juz tam nie chodzę ... :/

Gość taka dobra rada w razie czego
jak masz takie długie włosy to poproś żeby ci za nie zapłacili.Wiem że skupują włosy. :)

Gość mimimimiimm
jesteś dorosła i nie słuchaj sie babci... to starsza kobieta ze swoimi zasadami.. one zawsze beda twierdzic ze wiedzą lepiej bo dłużej zyja na świecie... sory w ogóle to dla mnie głupota że boisz sie babci w wieku 19 lat...

Gość taka dobra rada w razie czego
Nijak nie przekonywać, masz 19 lat a nie 9 żeby pytać babcię o zdanie.Podziękuj za tyle lat opieki nad twoimi włosami ale jesteś już dorosła i chcesz coś zmienić.Powiedz jej jeszcze że chyba lepiej że zmieniasz tylko fryzurę a nie np. przychodzisz w ciąży jako oznace zmian w życiu.

rozumie ze dla was to porzka ale ina daje mi obiady bo rodzice pracuja ona zadzi rodzina ma na nia wplyw nawet tata sie jej boi mama sie sprzeciwiala kiedys ale teraz niema juz sily

Gość mimimimiimm
to moze czas sie jej postawic i pokazać ze macie dosc tego wtrącania... !!!

Gość Bladousta
Kurde, Ty powaznie z ta babcia? To moze jednak sobie daruj tego fryzjera :P jak sie wyprowadzisz z domu to pojdziesz :P

Gość mimimimiimm
ja pierdziele... to słuchaj sie dalej i zyj jak Twoja babcia chce... powodzenia!

Gość mimimimiimm
to prowokacja ??

Gość Bladousta
Wiesz co...no rzeczywiscie mnie to troche smieszy, ale to juz niezaleznie od tego czy to by byla mama czy babcia...no bo co to za domowa dyktatura? :) jedz na studia do innego miasta i wtedy idz do fryzjera heh zeby Cię nie dosiegla kara ;P

Gość Bladousta
prowokejszyn jak nic................. eh zycie zycie ;) joł.

Gość znowu wpadam i pytam
Kiedy robiłam sobie pasemka to 220zł strzyżenie plus pasemka. Ale teraz już nie robię, wyglądam lepiej, w dodatku mam długie i kręcone włosy i mogę je strzyc raz na rok:D To dobrze, bo nie lubię chodzić do fryzjera i mam uczulenie na większość szamponów plus produkty fryzjerskie:(