Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy egoistka

Czy jestem egoistką ?

Polecane posty

Gość czy egoistka

Witam, sprawa wygląda następująco ... Od poniedziałku jestem chora - mam zawroty głowy, biegunkę, bolą mnie mięśnie, ogólnie jestem osłabiona. Mam małe dziecko i mieszkam z partnerem. Czuję się fatalnie od kilku dni. Dziś ma urodziny brat mojego partnera i chce żeby mój M. przyszedł na małą imprezkę razem z małą ... Czy wyjdę na egoistkę jeśli poproszę go żeby został ze mną ?

Lepiej niech idzie a popros zeby wrócił wcześniej bo się źle czujesz i nie cchesz być sama w domu.

Gość fdskfdslkfdsfldslknfkdslfsdkfn
jesteś prawie taką egoistką jak anette_123

Gość osa bach
powinien pójść a ty dasz sobie radę sama przecież nie umierasz później w przyszłości będziesz żałować że odwracasz się od ludzi

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
zacznijmy od tego że po co potrzebujesz go w domu. jak ja bym była chora i miała małe dziecko była bym prze szczęśliwa, że odpocznę w cichym domu. chyba że zawroty są tak silne że masz problem żeby dojść do toalety, to wtedy rozumiem że bezpiecznie by było gdyby był z tobą, ale tak xle chyba nie jest skoro jesteś w stanie pisać na necie. ogólnie wygląda to egoistycznie

Gość czy egoistka
Macie rację. Faktycznie nie jest ze mną tak źle żebym nie mogła sama poruszać się po mieszkaniu. Niech idzie z córcią a ja sobie w tym czasie odpocznę i się prześpię :) Dzięki :)

Gość dziwna jestes
conajmniej... mozenie egoistka ale nie myslaca. Przeciez ten brat i woj facet chca Ci dobrze zrobic wlasnie!!! Bedziesz miala cisze i spokoj, a tylko tego trzeba jak sie jest chorym. No chyba, ze przesadzasz z ta choroba i lubisz sie po prostu piescic ;)

Gość dziwna jestes
aaa, no widze ze zrozumialas ;) To cofam co napisalam! Rozumiem, ze czasem choroba odbiera zdolnosc lgicznego myslenia ;) Zdowia zycze 🌻