Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melbii

Związek z Azjatą

Polecane posty

Gość Don Antonio
"lepszy taki czarny jak polak! ot co!" to tez jest rasizm:o

Gość Don Antonio
ale do rasizmu sprowadza sie twoja wypowiedz:o

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość anonimuss
badania wykazały, że Azjaci są inteligentniejsi od białych

Gość ktos tam lata temu pisal
o zniszczonej przez czarnych infrastrukturze, ktąra dalo państwo. Zapraszam do szybkiej kolei miejskiej w trojmiescie ,zeby zobaczyc, co z wagonami potrafi zrobic rasa biala. I z dworcami.

Gość tien mi mi
Azjaci są zajebiści ! :) nie przejmuj się .. zazdroszcze ci szczerze mówiąc :) powodzenia :P

Gość asian fan
azjaci sa fantastyczni!!!mam meza chinczyka i nie wyobrazam sobie innego.uwielbiam azjatycka urode uwazam ze sa bardzo sexy;znam mnostwo chinczykow i moge powiedziec ze sa bardzo kulturalni,dobrze wychowani.... rowniez bardzo rodzinni i wierni...mozna na nich polegac.bardzo honorowi.

Gość Ada-85 czy jakoś tak
Hej, chodzą z Mongłem masz (powiem ironicznie) "wielkie wymagania co do społeczeństa". Opowiem Ci o moim przypadku. Chodziłam przez niecałe dwa lata z chłopakiem, który miał coś ponad 160 cm wzrostu. Ja mam 170 - do tego od zawsze mieszkaliśmy w Warszawie. Wyobraź sobie, że dowiadywałam się od osób trzecich, co sąsiadki o tym myślą. Raz, jak byliśmy w przychodni, to od jakiegoś człowieka usłyszeliśmy bardzo niewybredny komentarz. Ogólnie sporo mi się oberwało. I rzeczywiście było to trudne. A to jedynie wzrost! Rozstałam się z nim z zupełnie innego powodu, niż jego wzrost. Trzeba totalnie to olać. Ja na twoim miejscu przejmowałabym się jedynie opinią najbliższych. Resztę olewałabym totalnie.

Gość Ada-85 czy jakoś tak
Chociaż moja siostra jest z facetem, którego nie akceptuje absolutnie nikt. Od lat nie ma prawa przychodzić do nas do domu. Od lat jest taki chory układ. A ona i tak z nim jest, chociaż mówi, że jej to ciąży. Tak więc jak się chce, to nie ma po prostu siły, żeby dwoje ludzi się rozeszło przez presję z zewnątrz.

Gość Chciałąbym być Azjatką
Chciałabym mieszkać w Korei Południowej i być z Koreańczykiem. Kocham Azjatów. Ja nie mogę już patrzeć na białe mordy.

Gość MonteCarlo
Wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
Hej! Przygotowuję program o parach polsko-azjatyckich mieszkających w Polsce. Jeśli Twój partner/partnerka pochodzi z Azji, napisz do mnie! pp2013@gazeta.pl Pozdrawiam, Kasia