Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobilam nie wyb

Pomocy, jak wybrnąć,co ja zrobiłam!!!!!!!

Polecane posty

Tysiące mysli. Nie wiem co robić! Byłam u chlopaka, spotykamy sie dopiero od miesiąca, on zaprosił mnie na romantyczną ucztę. Siedzieliśmy w kuchni przy wspaniałej kolacji. I nagle poszlismy do pokoju jego mamy, tam tylko jest telewizor, chcielismy zobaczyć prognozę pogody. Jasna kanapa z materiału takiego "futerkowego". Nie wiedzialm ze dostałam okres (przyszedł za szybko o 5 dni), a mój pierwszy dzień to totalna "powódz". Po programie on powiedział: wracajmy do kuchni, a ja na to ze zaraz przyjde(juz cos przeczuwalam,ze jest nie tak). Chłopak wyszedł i gdy zamknął po sobie drzwi ja wstałam, zobaczyłam na kanapie pełno krwi!!! Pełno. Próbowalam to jakos zmyc, wytrzec , ale sie nie dało! Wyszłam do chlopaka, zamknelam drzwi i powiedzialam ze musze wrcac do domu, bo costam. On sie zdziwił, ze tak szybko, wyszlam i polecialam do domu, nic mu nie mówiąć.Zachowalam sie jak idiotka! Co mam robic, to bylo wczoraj, nie wiem co robic, on sie nie odzywa jak narazie. Co byscie zrobili, pomózcie!!!!!!!!

Gość milutkaaa
hmmm ja bym się chyba zapadła pod ziemię... sorki za szczerość bardzo ci na nim zależy? bo może zacznij go unikać... jeśli facet jest troche mądry to nie rozpowie wszystkim znajomym mam nadzieje

Gość to prowokacja czy co
To prowokacja/??

buaahhahahahahahhaha idz i powiedz ze wylalas sok pomidorowy :P:P:P świetne 8/10!!!!

Gość no to chyba juz nie masz
chlopaka... To pewnie prowokacja - ale wyobrazilam sobie ta sytuacje i siebie... jak bym sie czula zazenowana :O W zyciu bym juz z gosciem kontaktow nie utrzymywala, heh :O

Gość amantka z odbytowa
nie wierze. marna prowokacja. 1) jak dostajesz okres od razu nie cieknie z ciebie jak z kranu 2) prognoza pogody nie trwa 5 godz tylko 5 min. to za malo czasu zeby krew sie tak rozlala po kanapie. najpierw musi sie przedostac przez majty i spodnie i zanim one przemokna duzo czasu mija

Draz ---> Chyba jestes facetem. Bo nie umiesz sie wczuc, wiec podejrzewam, ze nigdy okres Cie o takie zazenowanie nie przyprawil... Mnie tak, choc nie az tak drastycznie...

zalezy mi bardzo, wydaje mi sie ze mu tez zalezy, a moze zalezało...:( Bo teraz to:(Czy to moja wina ze natura jest tak nieprzewidywalna.??? Napisac do niego czy przestac wyjasniac? mam ochote wyskoczyc z okna!!!

amantka z odbytowa ---> Rozne sa okresy. Jak caly wieczor byla z chlopakiem mogla nie poczuc, ze dostala i jak siadla to siurnelo. Ja tak mam :O Wiec to moze byc prawda...

o kurcze :) hihihihihi... nie no masz naprawde problem, oj kurcze, to taie smieszne ale nie chcialabym byc w twojej skorze :o napewno przepros, ciekawe czy dostal opi....dol od mamusi :o nie sorry, sama sie do siebie smieje.... :))) wypada zadzwonic i przeprosic, nie klam powiedz ze czulas sie okropnie i ucieklas a jesli chlopak nadal nie bedzie sie pozniej odzywal - trudno

nie, no z oknem nie wyskakuj... Ale ja bym na Twoim miejscu o tym facecie zapomniala :O

to nie jest prowokacja, potrzebuje pomocy, a nie waszych filozofii, ze to sie nie stało!! darujcie sobie takie komentarze. Przeciez nie oglądalismy tylko pogody, wiadomo, ze jakies pocałunki, przytulenia, moze tam z 20minut siedzielismy! Jak ktos nie wierzy to spadac!

latwo powiedziec - zadzwon i przepros... Nie wyobrazam sobie w ogole poruszac tego tematu :O Najlepiej udawaj cichociemna. Ja bym tak zrobila. Moze glupie razy. Ale nie umaialbym inaczej :O

Gość amantka z odbytowa
jak dostalas taki mocny okres to nie poczulas ze masz mokro w gaciach? nie wierze i nie uwierze:O

Gość JustynkaAngels
Ja Cie....Umarlabym na Twoim miejscu...Ale za wszelka cene probowalabym to jakos zmyc...Ja mialam podobna sytuacje...Spotykalam sie z pewnym chlopakiem...Pojechalismy na jakis tam festyn rodzinny i siedze sobie na lawce, cos tam jadla i nagle czuje to...Dostalam okresu...Nie mialam podpaski, byla noc, sklepy pozamykane, zadnej kolezanki, nikogo...A on nagle mowi, ze sie gdzies przejedziemy...idziemy do samochodu i dopiero teraz zauwazylam ze ma biale puchate pokrowce na fotelu...Spanikowalam ze az mi sie plakac chcialao.Podllozylam see pod tylek mopja torebke(kolo nie zauwazyl.ciemno, noc wiec spoko.)jadac powiedzialam ze sie bardzo zle czuje i zeby odwiozl mnie do domu.szybko wysiadlam jeszcze zerknelem na fotel, czysto...Polecialam do domu, torebka byla materialowa wiec ja od razu wyrzucilam, ale najwazniejsze ze chlopak sie nie zorientowal

Gość ifurnmfjen
jesli mu na Tobie zalezy, i ejst choc troche wyrozumialay to Ci wybaczy ... moze sie poboczy troszke, ale mu przejdzie. Musisz po prostu zadzwonic do niego i poprosico spotkanie idzcie do jakiegos parku, albo cos tylko nie do domu. Zle zrobilas, no ale coz rozumiem, nie myslalas taka ietypowa syuacja i krepujaca . Opowiedz mu wszystko, powiedz, ze teraz chcesz byc szczeta i ze masz nadziej, zeto uszanuje ... powiedz ze sie wystraszylas, nie wiedzilas jak sie zachowac, co zrobic , i ze go przepraszasz. Jesli macie po wiecej niz 15 klat to nie powinno byc problemu. To sprawa normalan, kazdej kobiecie moze se przytrafic, musisz go z tym uswiadomic. No i zmyj jakis odplamiaczem do jasnych materialow ta plame :P powiedz, mu ze sie jej pozbedziesz :P bedzie dobrze , to nie koneic swiata :)

Jak sie calowala z facetem to pewnie poczula, ze ma mokro w gaciach... Pewnie myslala, ze od czegos innego :P Mnie od takiego podniecenia sie okres tez sie przyspiesza :classic_cool: pomylila te dwuie wilgocie :P

no cholera po 13 lat chyba nie macie? chlopak chyba wie ze dziewczyny maja okres!!! to co glupio zdzwonic???? w koncu juz wie ze mialas i tak okres i tak doroslej troche, przeprosiny mu sie naleza

Gość JustynkaAngels
A ma psa? moze pomysla ze to psu cos sie stalo?

jak zle zrobila?? W sumie to nawet nie chodzi o szkode! Ale o wstyd! Ja sobie nie wyobrazam rozmawiacv o tym :classic_cool: A jego matce w oczy bym nie spojrzala... JustynkaAngels ---> Takie rzeczy to mi sie tez zdarzaly... No ale nigdzie na szczescie, u nikogo jeszcze sladow nie zostawilam. ODPUKAC!!!

Nie, nie poczułamod razu, dopiero po pewnym czasie jak chlopak juz chcial isc do kuchni, poza tym, wiecie, pierwsze randki, bylam zajeta mysleniem o nim, a nie o tym ze moze okres dostalam, a naprawde nic nie poczułam na początku! Chyba bede ryczec.

teraz to juz troche za pozno fuj musial po Tobie sprzatac:O swoja droga - nie nosisz wkladek jak wiesz, ze masz okres dostac?

przeprosic to powinna mame chlopaka w sumie... za szkode. Ale ja sobie tego nie wyobrazam. Lepiej nic nie rob. Spalisz sie ze wstydu. Po co Ci to... Sprobuj zapomniec ;)

Gość JustynkaAngels
Spanielka...To wez i zadzwon do chlopaka, mowiac ze ta czerwona plama nad ktora kazdy w domu sie zastanawia co to jest to Twoja sprawka...To nie takie latwe...Ja nie mam pojecia co poradzic...Mam tylko nadzieje ze miszkacie w duzym miescie i jest mala szansa ze bedziesz go spotykala na ulicy

5 dni przed terminem ma wkladki nosic??

skoro on juz wie, ze mialas okres, i poplamilaas mu kanape - a nie pies- bo to glupie z tym psem- to czemu nie mozesz go przeprosic za to? a z mamusia, odczekaj zanim znowu do nich wpadniesz - chociaz bez paniki - to chyba tez kobieta

no ale po co ma tlumaczyc cokolwiek facetowi? Wyobrazacie to sobie w ogole?? Bo ja nie :O

Gość JustynkaAngels
Turquoise przeciez napisala ze dostala 5 dni wczesniej czy iles tam...Ty tez na tydzien przed okresem juz wkladki lub podpaski nosisz?