Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobilam nie wyb

Pomocy, jak wybrnąć,co ja zrobiłam!!!!!!!

Polecane posty

Gość Martitkaaaaaaa
dobrze, ze moj facet jest "dorosly" i nawet nie byloby mi wstyd jakby sie taka sytuacja przydazyla

turquoise. Nosisz wkladki 5 dni przed okresem.?????????? Bo ja mam regularne miesiączki, no i widocznie po wyjezdzie w góry mi sie przespieszył! Ale skąd ja moglam wiedziec ze tak sie stanie!!!!!!! Cholera, co za pech! A z tą kanapą to łatwo nie bedzie, bo to taki specyficzny materiał, wydaje mi sie ze nie do sprania:( ;(

przestancie, i on i jego rodzice to tez ludzie!!! mama mojego faceta znalazla moj tampon zuzyty oczywiscie na kosmetyczce swojej przed lustrem - zapomnialam o nim, zdazyl juz poplamic kosmetyczke a poza tym byl bez folijki itd. i co?

Gość Martitkaaaaaaa
spanielka i nie jest ci wstyd? :o idzie zrozumiec jesli cos sie stanie przez przypadek ale jak mozna komus polozyc na kosmetyczke tampon? to jest oblesne

Gość mi sie wydaje ze nienormalne
to by bylo jakby autorka nie czula zazenowania w takim przypadku... Zauwazcie, ze byla z tym facetem od krotkiego czasu, pewnie nawet matki nie zna! I idz tu czloiwieku i rozmawiaj o takich rzeczach :O Mi by bylo glupio po 3 letniej znajomosci z moim, a co dopiero w takim przypadku :O

to co mam mu dokladnie nappisac, jestem tak spanikowana, ze nawet logicznie myslec nie potrafie!!!!!

Gość Martitkaaaaaaa
no i jak masz kase to odkup to co poplamilas

tak nosze wkladki prawie przez caly miesiac, poza dniami gdy jestem wybitnie sucha

Gość wstyd ale nie dlatego
że dostałaś okres i poplamiłaś kanapę, ale dlatego, że uciekłaś i nie raczyłaś po sobie posprzatać :o

jak drzwi do lazienki sie nie zamykaja, to sie spieszysz prawda? a krew na kanapie jest super, nie oblesna ?

Gość komus na kosmetyczce
tampon polozylas?? To mi sie nawet w domu nie zdarzylo... :P Widocznie niektorzy maja inne pojecie o estetyce, higienie i kulturze :P

zgadzam sie z poprzendikiem - co do wstydu ale nie czulas, ze ci cieknie?

Gość Martitkaaaaaaa
aha sorki nie doczytalam ze to kanapa :D myslalam ze to jakies futerko na niej bylo

Gość JustynkaAngels
Powiem wam tak...Jakbym miala syna, ktory zostal sam z dziewczyna to nie moja sprawa, tak samo jej okres, ale jakym po powrocie do domu zobaczyla na mojej kanapie(wartej mniej lub wiecej) plame po krwi to bym sie kurzyla na maksa za to ze dziewczyna jej nie sprala od razu, bo to ze nagle dostala okresu to okej, kazdemu sie moze zdazyc....Ale takie plamy z minuty na minute coraz trudnij sie zpieraja.I jezeli bym miala o niej zle myslec to tylko z tego powodu, ze zwiala i nie sprzatnela po sobie lub nieodwracalnie zniszyla moja kanape

turqoise, nosisz je bo widocznie masz duzo sluzu i nie lubisz nim majtek brudzic, a nie dlatego ze przypuszczasz ze okres dostaniesz! przestan gadac bzdury!

nie korzystam z wc, gdy drzwi sie nie zamykaja ;)

matko same fantastyczne dziewczyny ktore nigdy nic glupiego nie zrobily!!! a ta kanape da sie wyczyscici jak myslisz?

Gość Martitkaaaaaaa
krew na kanapie byla niezapowiedziana, a jak kladlas komus tampon na kosmetyczce to chyba wiedzialas co robisz

Gość ja wkladek w ogole nie nosze
okres mam regularny jak w zegarku, wiec we wlasciwym momencie po prostu zakladam podpaske :P

Gość JustynkaAngels
*spieraja

Wiem, ze nie powinnam uciekac, teraz mi wstyd, ale nie rozumiecie, ze zrobilo mi sie tak strasznie wstyd, ze postąpiłam machinalnie, ucieczką, nie myslalam glową wtedy, tylko strach wziął górę. Postawcie sie w takiej sytuacji, a potem opieprzajcie, przeciez czlowiek czesto robi rzeczy, których potem zaluje i nie wie jak cofnąc!

Gość Martitkaaaaaaa
a powiedz ile masz lat?

Gość wiele razy mi sie zdarzyla
wtopa z okresem :O Pamietam jak w pociagu nie moglam przecisnac sie do wc i jechalam tak kilka godzin bez zmiany, a mam bardzo obfite... Krew mi po nogach ciekla :O Dobrze, ze noc byla i sama bylam, jakos dotarlam do domu :O Wiele razy tez opakowana podpaske zostawilam na sedesie - ale to w domu. Nigdy jednak nie polozylam tego na czyjejs rzeczy!! Jest roznica :O

moja kumpela pezez przypadek wlozyla sobie dwa tampony, moja znajoma poplamila chlopakowi bluze bo robila mu akurat masaz, nastepna chlopakowi kurtke, kolejna pomylila sie i poczestowala chlopaka tamponem, takie przypadki sie zdarzaja, nie martw sie, nie denerwuj tylko ochlon i pomysl co dalej

20

nie "siusiam na dywan". Bardzo rzadko wc sa niezamykane (ze tez kogos moze nie byc stac na zamek :O ) a jak takie wc mam do dyspozycji (zdarzalo sie) to nie pije i powstrzymuje sie od wszelakich potrzeb fizjologicznych (mam mocne zawory) ;)