Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobilam nie wyb

Pomocy, jak wybrnąć,co ja zrobiłam!!!!!!!

Polecane posty

Gość Martitkaaaaaaa
na wszystko sa tabletki ale trzeba nam wiedziec ze poza dolegliwosciami ktore lecza, truja nasz organizm

Gość Maaave
właśnie- juz po ptokach. Prowokacja czy nie- możliwe że zrobiłabym tak samo :D najpierw starałabym się dyskretnie to zmyć- o ile się da takie coś zrobić dyskretnie- a jak nie... poprosiłabym o sok czy wino, cokolwiek, i .... wylalabym na to :D żeby nie było widać, co tam pod spodem jest. Przeprosiłabym, wytarła i koleś na pewno nie byłby zły :)

Gość mango z bango
slonce nic sie nie martw ale zadzwon i wytlumacz co i jak i przepros, bo przeprosiny mu sie naleza. to tak jakby ktos przyszedl do ciebie do domu, stlukl ci wazon a potem uciekl cichaczem nie przepraszajac. wiem ze to krepujace ale musisz zachowac sie z klasa. pozatym pewnie to slabe pocieszenie ale ja mialam cos bardzo podobnego.niby wiedzialam ze okres moze mi sie zaczac ale myslalam ze jeszcze dzien poczeka:) bylismy u mojego chlopaka w domu rzucilismy sie na wyrko ubranka szybko polecialy na podloge my sie bawimy itp itd po wszystkim patrzymy ana slicznym kocu jego mamy takim jasnobezowym taka duza bordowa plama. no moze nie wielka ale przy okazji porozcieralam to posladkami wiec pod dsama pupa byla mocno ciemna a w promieniu kilunastu centymertow byla taka rozmazana. dobrze ze to byl koc to mozna bylo oddac do prania a chlopak powiedzial mamie ze wylal na niego kawa i od razu zawiozl do pralni:) a inna sytuacja to u mnie w domu, nie moglismy sie z chlopakiem dobrac do siebie przez caly dzien wiec jak juz sie polozylismy do lozka to od razu jazda i w pewnym momencie chlopak mowi ze cos jest nie tak wyszedl ze mnie zapalilismy switalo a mi po nogach sika krew koldra zalana, ja wpadlam w panike takiego okresu nigdy nie mialam od razu chusteczki miedzy niogi juz chcialam nawet wolac mame zebysmy na pogotowie jechali a okazalo sie ze to jemu wedzidelko peklo i tak krew sikala bo mu nadal stal:) cala koldre mialam zalana i tu nie wystarczylo zmienic poscieli bo mama i tak by sie zorientowala gdyby to ona ja miala zmieniac.

Gość ciągle mam takie przypadki
Koleś, koleś....:o Koleś może i nie byłby zly, ale mamusia kolesia pewnie tak :P

Gość ekstra... truc sie
Maaave ---> Wiesz, ten Two pomysl jest idealny w takiej sytuacji! :D Ale w stresie sie gorzej mysli... ;)

idzcie do lekarza i sie spytajcie jak wiedzy nie macie, macie tabsy stare ktore maja mega ilosc hormonow i w jakis sposob dzialaja na organizm ale sa te drogie tabsy - nowe ktore sie zdarza ze dermatolog przepisuje albo ginekolog,nie po to zeby nie miec dzieci, tylko na bardzooo obfite bolesne miesiaczki... niewiem po co sie klocicie? a jak juz to poruszylyscie to powiedzcie mi co w dzisiejszym swiecie jest super zdrowe?

Maave moze jeszcze mialam na to napluc i makaron wrzucic, a na koncu zwymiotowac? Rade z sokiem sama wypróbujesz.

Gość Maaave
nie wypróbuję, bo nie zaliczyłabym takiej wpadki ;) a rada z sokiem wg mnie jest dobra. Lepszy sok niż okres! sok- może się zdarzyć każdemu. A okres? kolo mógł pomyśleć że jesteś niemyjącą się świnią, która nosi jedną podpaskę od 12 gozin i jej przeciekło :] także wg mnie opcja trochę soku jest zdecydowanie lepsza :D

Gość A jak dla mnie to rada
z sokiem idealna ;) Tez bym tak zrobila :D Wszystko by uniknac wstydu i zazenowania :D A tabsy to same zazywajcie :P najlepiej na kaszel i katar tez :P

Gość Maaave
ehhh już zawiść, OBY MNIE SPOTKAŁA :O a cóz takiego napisałam, wredna istoto?

Maaave ---> Krytykowac Cie beda te, ktorym to sie nigdy nie zdarzylo ;) Nawet jesli mowia, ze sie zdarzylo... Bo tylko wtedy mozna sie w czuc w sytuacje... I to zazenowanie :O

Gość Szokszokszok
spanielka studiuje farmacje i powiem Ci ze glupi apap uzywany w nadmiarze jest szkodliwy, ze juz nie wspomne o tabletkach anty, oczywiscie sa z mniejsza ioscia hormonow, co nie zmienia faktu ze nadal sa szkodliwe, dlatego uwazam, ze leki trzeba brac bardzo ostroznie i tylko wtedy gdy sa nam naprawde potrzebne

Wspolczuje osobom, ktore innym zycza zle :)

Gość Maaave
w ązadnym temacie jak widac nie można się wypowiedziec, nawet jajcarskim, bo juz wychodzi wredny charakterek więszkości samic :/ ehhh

Gość Maaave
w żadnym *

a czy ja powiedzialam BIERZCIE TABSY TO NIE SPOTKA WAS NIC STRASZNEGO ALBO BIERZCIE TABSY BO TO SAMO ZDROWIE!!!

Gość napisalas inaczej....
bierzcie tabsy to bedziecie mieli mniej obfite miesiaczki. A ja sie pytam po co hormony, skoro wystarczy Rutinoscorbin :D

WROC I PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ, NAPISALM BIERZCIE TABSY CZY ZE TABLETKI POWODUJEA MNIEJ OBFITE MIESIACZKI I MNIEJ BOLESNE, nikomu farmaceutko nie szkodze, a napisalam klamstwo? medycyna mi tez jest bardzo bliska...

czy jak komus cos naprawde okropnego sie przytrafi to od razu trzeba gadac, ze to prowokacja albo jajcarski temat. No moze dla ciebie jajcarski, a dla mnie to juz w ogole, chyba padne ze smiechu!

Gość Szokszokszok
ok narkotyki lub alkohol powoduja poprawe humoru i odwage i co w zwiazku z tym?

a rutinoscorbin to sobie bierz jak masz krwawnienia z nosa - male - np. z przemeczenia lub przesilen, a na obfite miesiaczki to chyba z cale opakowanie i na pogotowie...

Gość Maaave
okropnego :O o zgrozo :/ to trzeba było do psychologa iść a nie tu na forum :/

Gość zielonażmijka
ojej, zadzwon do niego i powiedz że jak przyszłaś do domu to zobaczyłaś że dostałaś okres, więc chcesz zapytać czy nie pobrudziłaś kanapy no i zobaczysz jak sie zachowa :)

Gość Szokszokszok
dziewczyno zadzwon do niego, bo co innego mozna poradzic, stalo sie i nikt tego nie zmieni, porady typu trzebabylo wylac sok itp sa bezsensu, bo jest po fakcie, tak sie stalo i sie nie odstanie, wiec zadzwon i przepros, to jedyna madra rzecz, ktora mozesz teraz zrobic i nie obwiniam Cie za to ze dostalas okres, kazdemu sie mozezdazyc w najmniej odpowiednim momencie

Gość nie umiesz powstrzymac
ej wiecie co to nie jest takie niemozliwe, mialam kolezanke, jeszcze z czasow szkolnych, ktora miala takie okresy, np siedzi na lekcji, wstaje a tu cale krzeslo czerwone, tylek caly czerwony zalany, albo idzie korytarzem w szkole a tu caly tylek czerwony. Ja zreszta pare razy tez mialam taka dziwna akcje, mimo, ze nie mam az tak obfitych miesiaczek, to zdarzylo mi sie ze 2 czy 3 razy, ze nagle dostalam okresu w postaci wielkiego chlustu i wszystko zalane. Takze ci ktorzy mowie ze to niemozliwe, widocznie albo sa facetami, albo kobietami, ktore maja to wielkie szczescie i nie maja takich okresow:)

Gość napisalas inaczej....
Mi Rutinoscorbin jest w stanie nawet zatrzymac miesiaczke... Ale tego nikomu nie polecam. Natomiast w normalnych ilosciach zmniejsza krwawienie. Nie sprawdzalas to nie mow. Mam bardzo obfite miesiaczki i Rutinoscorbin mi pomaga - zmniejsza krwawienie :)