Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna żyletka

DO WSZYSTKICH CHAMÓW NA KAFFE!!!!

Polecane posty

Gość nie lubie zamulaczy
no prosze wychodzi szydlo z worka ho-ho

Gość napisałaś prawde
Fajny ten topik. Pokazal poziom uzytkowniczek tego forum :) Jakie wy madre, jakie odwazne. Brawo :)

jasne jasne z warszawy, to do zobaczenia :) P.S. jakbym czasem nie przyszla, to będzie z mojej strony....no cóż....chamskie :)

Gość nie lubie zamulaczy
ja codziennie z Haris Pilton spotykam sie na ostre ruchanko w KAWIARNI. Nie haris? :classic_cool:

Gość czarna żyletka
IZA właśnie mi o to chodziło, że spotkanie twarzą w twarz wyglądałoby odmiennie :)

Gość nie lubie zamulaczy
wszelkie wyrazy podziwu i uszanowania prosze odsylac do mojego szofera

Gość czarna żyletka
Haris pisze całekiem powaznie o tym spotkaniu i do innych tych OSTRYCH użytkownikow tez to sie dotyczy chce sprawdzic jacy bedziecie w realu :)

Gość patologia crew
ty to nam gówno możesz zrobić, założyłaś topik w celach prowokacyjnych, więc sama prosisz się o zmieszanie z błotem, gówno możesz, ciziu. a teraz idź się pochlastaj 😴

Gość napisałaś prawde
Twarza w twarz nikt sie z toba nie spotka. Bo one takie madre to tylo na forum sa. Malolaty. Albo stare baby o mozgu malolaty.

Gość spoko zyletka nie martw sie
wiekszosc z nich to zakompleksione babusy i niscy faceci, ktorych wszyscy dookola kopia w dupe, w pracy, szkole i na ulicy Szczekaja tak glosno bo sa anonimowi i nikt ich tu nie zna, w rzeczywistosci mowiac COKOLWIEK do KOGOKOLWIEK nawet nie sa w stanie patrzec prosto w oczy Hahaha, za moment bedzie tu 2000 odpowiedzi tych najodwazniejszych haha Ale najglosniej szczekaja ci najbardziej poszkodowani przez zycie, luz;) A obrazajac innych podwyzszaja swoje morale, czuja sie lepsi, wieksi, madrzejsi Prawda jest taka, ze jesli ktos jest dobrze wychowany i zna jakiekolwiek podstawy wlasciwego zachowania wobec innych, jakiegokolwiek wspolzycia ze spoleczenstwem, pisze normalnie, bez wulgaryzmowco drugie slowo, nie obrazajac innych Ale wiekszosci tutaj sloma z butow wystaje, wies tanczy i spiewa, hahaha, choc napisza ze maja szesc fakultetow i mieszkaja w miescie wojewodzkim:D Jak widac inteligencja w naszym kraju schodzi na psy:)

żyletko, tak powaznie to 1. nie jestem z W-wy 2. po drugie - myslisz ze ktos zada sobie trud aby spotkac sie z Toba aby Ci coś udowadniac no sorry daj spokój

Gość nie lubie zamulaczy
buhahaha o jezu zara sie poplacze

Gość nie lubie zamulaczy
zyleta i inne pomylence zjezdzac stad 🖐️ wiecznie wam sie cos nie podoba czas pogodzic sie z prawda,wyjazd komuchy

Gość teraz ja się
Ale zobaczcie jaki trzeba miec poziom. Dziewczyna zaklada topik a te stare puste baby probuja ja zjechac z gownem. I mysla ze to takie madre i fajne kogos zbluzgac.

Gość czarna żyletka
nie wierze ze nikogo nie ma z Warszaway. no coz chyba musze sie rozczarowac. Nie napisalam zadnej prowokacji tylko prawde!!! Nie wszyscy są tacy wulgarni ;) Miałam powód do napisania tego, po przeczytaniu wielu tematów...

bo sie lepsze czuja wtedy:o

Gość gdzie jest moj laptop
ja jestem z wawy, moglibysmy sie umowic na kulturalne chapniecie dzidy 😘

Gość kochana gwiazdeczka
zgadzam sie to co ci ludzie prezentuja jest zalosne!!! wyp[ierdalac hamy jedne z forum

chinka to prowokacja byla, gratulujemy inteligencji🖐️

Gość czarna zyletka ma racje
jesteście zajebanymi w dupe chujami jebanymi kurwa

Gość czarna żyletka
to nie moje słowa prosze mi nie podpisywac obcych slow, nie ma powodu was obrazac bo was nie ZNAM