Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa czy to prawda

czy to prawda ze jak facet jest zawodowym wojskowym

Polecane posty

to moga zaistniec takie sytuacje, ze np idzie na sluzbe teoretycznie na jeden wieczor a wraca po trzech dniach bo byla jakas nagla sytuacja, ktora go do tego zmusila i nie dal rady zawiadomic rodziny?

ale wlasnie mnie to jeszcze nie dotyczy, tylko moj facet, ktory bedize juz niedlugo zawodowym powiedzial mi ze moga zaistniec takie sytuacje:o no i wlasnie zastanowilo mnie to

w ogole mi sie ten pomysl nie usmiecha no ale coz, moze szykuje sobie grunt pod kochanke:p

Gość tak to może być prawda
jak pójdzie na noc do kochanki, powie Ci że był na manewrach ( miłosnych)

no wlasnie ,w ogole ten gosc jest lekko szemrany, znamy sie krotko, a on mi juz sprzedaje takie historie i ze bede sie musiala do tego przyzwyczajac:p nie znam nikogo mundurowego i nie w ogole nie mam pojecia jak to wszystko tam wyglada

Gość wqerwq
szwagra mam zawodowego i tak to jeszcze nie bylo :D raz - nie zostawal niespodziewanie nigdy na tak dlugo dwa - jak zostawal dluzej to zawsze dzownil i mowil

jasne, że Cię zawiadomi, że nie może wrócić, ale Ty nigdy go nie skontrolujesz gdzie jest, bo zawsze zasłoni się tajemnicą wojskową

będziesz do niego dzwonić, a on nie odbierze telefonu i wytłumaczy Ci, że nie mógł, że mu nie pozwolili

Gość w.w.w.
w wojsku zawodowym rzadko tak jest, chyba ze wybuchnie wojna, to wtedy faktycznie moze byc roznie :) w policji owszem, moze sie tak zdarzyc - jak zaczną akcje to przeciez nie przerwie o 18 i nie pojdzie sobie do domu, a przestepcy niekoniecznie sie stosuja do wymogów dnia pracy :) ale wojsko... raczej nie...