Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikuska21

chce miec geste wlosy...

Polecane posty

Gość dzikuska21

a przynajmniej gestrze od tych co mam teraz. Znacie jakies sposoby? Odpadaja pianki i szampony bo ten sztuczny efekt widac i jest przewaznie krotkotrwaly

Gość do dzikuski
odpowiednie ścięcie optycznie zagęści włosy

Gość dzikuska21
czyli jakie sciecie np?

Gość do dzikuski
takie, które nada włoso lekkości

Gość do dzikuski
*włosom

Gość dzikuska21
czyli cieniowanie? a czy dluzsze wlosy tez robia wrazenie gestrzych?

Gość do dzikuski
wydaje mi się, że musisz zrezygnować z włosów jednej długości, idź do dobrego fryzjera, doradzi ci

Gość gestowlosa
nie! jak masz cienkie wlosy to dluzsza fryzurka tylko je "przyklapie". ja mam dlugie, geste wlosy do pasa i niestety nie moge ich obciac, bo w krotszej fryzurce wygladam jak lew... ;/ takze nie wiem czy geste wlosy to taka fajna sprawa ;p

Gość dzikuska21
boby mi sie nie podobaja;) to udam sie do fryzjery i powiem zeby mnie sciela tak zeby moje klaki wygladaly na gestrze;)

Gość dzikuska21
ale ja mam na mysli takie geste ale nie za geste;) nie mam swoich naturalnych az takich cienkich, ale chcialabym miec troszke gestrze

Gość forbidden snowflake
ja mam wlosy jak lalka barbie,nie sa strasznie geste,ale ze sklonnoscia do puszenia,falowania,dodaje do nich odpowiednie kosmetyki i efekt jest taki,jakbym miala mnostwo wlosow :] autorko,lepsza krotsza fryzurka,dlugie w Twoim przypadku oklapna,mozesz troche natapirowac i fajnie zwiazac-tez dobry efekt

Gość dzikuska21
tapirowanie hmm... Nie za bardzo mi sie ono podoba, bo sztucznie wyglada

Gość Smilla
Albo po umyciu zapleć kilka warkoczyków (nie od razu po umyciu, tylko poczekaj jak będą lekko wilgotne), a jak wyschną to je rozplącz. Efekt "szopy" gwarantowany i sprawdzony :) Najlepiej wieczorem umyć głowę i na noc je zapleść. Podobny efekt jak z karbowaniem, tylko że zdrowszy dla włosów.

Gość uważaj bo jak
ścieniujesz włosy to sie okaze że ich prawie w ogóle nie ma. ostrożnie z tym. To nie jest zbyt mądra rada, wiem z doswiadczenia.

Gość dzikuska21
karbowanie mi sie nie podoba;P ale fakt, dobry sposob te warkoczyki na zwiekszenie objetosci

Gość dzikuska21
wiem bo ostatnio fryzjera tak mi pocieniowala wlosy ze mam ich o polowe mniej ;(;(;( a miala tylko pocieniowac koncowki!!! Myslalam ze ja zabije...

Gość akurat akurat
Oj Boże Widzę ze nie ma tu osoby która naprawdę ma problem z cienkimi włosami Moje są jak kurwa babie lato Nienawidzę ich przez to i nienawidzę siebie! To jedyny mój kompleks Jak patrzę na dziewczyny które mają piękne gęste włosy toaż mi się chce płakać Byle jak związane, rozpuszczone, warkocz, jakiś nieład związany gumką i wygląda to ślicznie Wolałabym już być brzydsza a mieć śliczne włosy Bo to podstawa urody kobiety I nic kurwa nie pomoże włosom cienkim jak są one takie z powodu genów!!!!!!!!!!!!!!! Także te co mają ich za dużo niech nie narzekają, bo z chęcią bym się z taką zamieniła!!!! Pozdrawiam

Gość AgataMurak
Ja też miałam problem z cienkimi włosami, wyglądałam jak ulizana lala, masakra jednym słowem. W końcu się wzięłam za nie, obcięłam na krótko i zaczęłam stosować http://pl.jacobsonhair.com/ suplement, który mi pomógł. Nie widziałam tego od razu, ale z czasem jak włosy zaczęły rosnąć i rosnąć zobaczyłam, że są mocne i zdrowe. Polecam wam kobitki.