Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Betty_Boop

Od jutra DIETA KOPENHASKA.....mam kilka pytan !

Polecane posty

1.czy zamiast tego wstretnego befsztyka moge zjesc ugotwanego kurczaka bez skory? (slyszalam ze mozna!) 2. czy rowniez jest mozliwosc zamiany szpinaku (fufufuf) na brokuly ugotowane?? 3. czy w razie potwornego glodu moge wypic zielona herbate lub kawe bez cukru? 4. czy mozna odrobine posolic np. pomidora i jajko ? dzieki za odpowiedz na pytania :* KTO SIE PRZYLACZY? ale ja nie chce dluzej jak 5-6 dni, narazie chce zrobic 4 :) pzdr

Gość ja piernicze nie rób tego
najpierw schudniesz, a potem przytyjesz 2 razy tyle. Widziałam na własne oczy skutki tej diety, nie radzę

Hmmm a mi sie wydaje ze wystarczy po zakonczeniu tej diety sie pilnowac i nie bedzie jojo :) kto zaczyna po niej jesc normalnie moze byc pewny ze przytyje ja chce powoli zwiekszac dawke kcal. Czekam az mi ktos odpowie na te pyt :) p.s- ale calych 13 dni za cholere bym nie wytrzymala ;)

koleżance też się wydawało...:/

a nie lepiej stosować zrónoważoną dietę?

Gość he moja koleżanka schudła 8 kg
na kopenhaskiej, a w ciągu miesiąca 12:O

Gość he moja koleżanka schudła 8 kg
*przytyła

Byłam raz na kopenhaskiej. Ja trzymałam się rygoru. Ale dziewczyny zamieniały produkty. befsztyk na gotowaną pierś z kuraka szpinak na brokuły,kalafior lub na pomidora ja akurat między posiłkami piłam sporo herbaty czerwonej bez cukru by jakoś dać sobie rade z tym głodem

Zielona też jest dobra :) Ja tez uważam tak jak Ty że nie ważne jakie diety diety się robi,grunt by się pilnować i dbać po ich zakończeniu! :0

Princpolo no jasne :) ja i tak nie chce byc az 13 dni na kopenhaskiej, 4-6 dni to nie tak strasznie dlugo, szybko zleci ;) a potem bede stopniowo zwiekszac kalorie, nie bede narazie wogole tykac slodyczy i innych kalorycznych produktow. Uda sie mam mega motywacje ;) Pozdrawiam :*

Gość sissssy
napisz potem czy to działa

Gość kjh
możesz zamienić befsztyka na kurczaka, szpinak na brokuły herbaty też możesz pić Przez 4 dni stacisz samą wode, więc jak chcesz ją stosować tylko tyle dni to sobie tą diete daruj Ta dieta skutkuje tylko wtedy gdy przejdziesz ją w całości, dopiero w 2 tygodniu spalasz tłuszcz. I bardzo ważne-po skończeniu diety przez pewien czas jesz max 1000 kalorii, bo inaczej jojo gwarantowane. Radze też przyjmować witaminy, bo dieta bardzo osłabia

Gość kjh
ale przy Twojej wadze i wzroście dużo nie schudniesz na tej diecie, to jest dieta dla osób z nadwagą

Po prostu bede tyle ile dam rade... bo jesli bede mdlec albo bede baaardzo slaba to ja przerwe. Licze ze scudhne chociaz te 3kg. Ja nie bede jadla na pewno 1000kcal po zakonczeniu bo przytyje :o zaczne od 700/800 i zobacze jak organizm zareaguje. Narazie zakladam ze bede 5 pelnych dni, tluszczyk tez juz sie zacznie spalac :) pzdr

Dzis wielki start :D Dopiero co wstalam wiec jeszcze za waczesnie na kawe- za ok 1h ja wypije ;) Pomierzylam sie zeby wiedziec ile mam do zgubienia cm przed dieta. Narazie chce byc na niej 5 dni (6ego wypadnie duza impreza wiec zobacze co zrobie) Ktos sie przylaczy ? pzdr

Czuje jak mi kiszki graja marsza ale to dobrze bo oznacza to ze chudne :D za 1h zjem sobie jajeczka i sie wkoncu najem :P zrobilam sobie przed chwilka cala sesje zdjec przed odchudzaniem i mam nadzieje ze jak zrzuce z 4-5 kg to bedzie duza roznica ;)

Gość Jakiś CZAStemu
kiedys stosowałam tę dietę, i tylko sobie rozregulowałam organizm, i jelita, musiałam pić figurę, bo się zaparć nabawiłam, jeść siemię i otręby...chodziłam osłabiona i rozdrażniona, oczywiście efekt jojo był, i nic nie da to że będziesz powoli dawkować kalorie po jej zakończeniu-przytyjesz z nawiązką i tak, ponieważ w trakcie diety organizm się wygłodzi, więc gdy tylko zacznie dostawać choćby niewiele więcej kalorii, to zacznie je od razu magazynować na zapas!!!

Gość wil_be_better
ja od jutra zaczynam...i dołączę jeśli można oczywiście :) Betty_Boop.. ja dążę to wagi takiej jak Twoja obecna... a nawet 60kg :)bo mam dokładnie tyle samo wzrostu co Ty:) napisz czy ćwiczysz cos czy tylko sama dieta?

wil_be_better- swietnie ze chcesz do mnie dolaczyc ! :) Nie bede wykonywac zadnych cwiczen poniewaz pracuje i tam i tak niezle sie narobie ;) dzis az 8h bede harowac . Ale gdyby nie ta praca to bym wykonywala jakies cwiczenia. A Ty planujesz wytrwac cale 13 dni? ja wiem ze i tak nawet jak bym chciala to nie dam rady . Dlatego narazie chce zrobic 5 dni ;) Pozdrawiam :*

Gość will_be_better
tak chce całe 13 dni... kiedyś ją już stosowałam... nie tak bardzo restrykcyjnie bo podjadałam bo miałam strasznie rozepchany żołądek, ale i tak 6kg ubyło... teraz mam nadzieję, ze już przy znacznie zmniejszonym i w miarę stałych godzinach jedzenia wytrzymam bez podjadania... bardzo bym chciała, stracić te 8kg, ale odchudzam sie różnymi dietami od połowy lipca i w sumie schudłam 7kg, także łatwo może nie być...

damy rade ;) ja juz zjadlam 2 jajka na miekko i ugotowanego kalafiora (brak szpinaku i brokulow) ale to nic ;) a ile masz lat ? ja 20 :) a teraz uciekam do pracy i wroce dop. wieczorkiem ! pa 🖐️

Gość will_be_better
21 lat ;) i mam pytanie czy lepiej dzielić te posiłki czyli, żeby rano wypić kawę a resztę na pół czyli 5 "posiłków" ze śniadaniem... czy standardowo 3?

will_be_better - i jak zaczynasz ze mna od dzisiaj ?:) ja po pierwszym dniu mam 1,3 kg mniej :D wiem ze na poczatku leci najwiecej ale mam za to motywacje ;) kolejne wazenie dop. za kilka dni ! bede miala wtedy wieksza niespodzianke ;) Pozdrawiam i zapraszam chetnych do wspolnego odchudzania!

Gość will_be_better
cześć :) nom zaczynam zaczynam... wczoraj masakra bo podjadłam trochę i dziś więcej na wadze, ale 13 dni i powinno być dobrze :) zaraz ćwiczenia i ok 10 kawka i duuużo zajęć, żeby nie myśleć o jedzeniu...i słodyczach, bo to ostatnio moja zmora i powód tego, ze ciężko stracone kg wracają :( Betty_Boop - masz na to jakiś skuteczny sposób? pozdrawiam :)

Gość mnbv
Betty miałaś zjeść 1 jajko na twardo a zjadłaś 2 na mięko, pozatym 1,3 to tylko WODA, więc się tak nie ciesz. Lepiej sie zmierz to po diecie zobaczysz ze nic ci nie ubyło.