Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość środaa

czy ktoś czuje się aż tak nieszczęśliwy?

Polecane posty

Gość środaa

u mnie jest strasznie. facet do ktorego w koncu coś poczulam, u którego w ramionach czuje sie szczesliwa i bezpieczna w weekend wyjeżdza i nie wiem kiedy go zobacze.. i nawet nie wiem co on do mnie czuje.. w domu wielka wielka awantura o to, że poprosiłam o coś za 5 ZŁ i mówienie 'wypierdalaj z domu jak najszybciej, jestes na mojej łasce! głupia leniwa idiotko, tylko caly czas chcesz, nic nie dostaniesz! gdy zarobisz to sama sobie kupuj, ale na dom musisz dac przynajmniej 400zł! miesiecznie !' - tekst własnej matki. a powiedziec trzeba, ze nigdy nawet kieszonkowego od niej nie dostawałam, na zwykłe potrzeby tez kto inny dawał mi pieniądze. ba! zawsze gdy oszczedzilam lub coś tam zarobiłam to ja jej musialam pożyczyc! a dopiero co skończyłam ogólniak. i teraz co? wybrac studia i meczarnie w tym domu czy isc do pracy i poklocic sie z całą rodziną? kur... do czego to doszło.. zebym żaliła sie na jakimś internetowym forum ;/ :( ale teraz nawet nie mam komu się wypłakac, zresztą nikomu o tym nie powiem.. inni mają swoje problemy.. ;(

Gość samozwaniec
wspolczucie:( jestem z Toba

Gość środaa
nie dam rady bez niczyjej pomocy.. zreszta zdaniem całej rodziny studia zaoczne i tzw studium to dużo gorsze szkoly i przeciez jak to by wyglądało, co by inni powiedzieli... przynajmniej ktoś. dziękuję.

Gość ..............ponawiacz.......
Pierdole to żyice żegnajcie

Gość pyton
ja tez pier*dole.