Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivka118

Jak GO znaleźć?

Polecane posty

Witajcie, mam pewien problem... Mianowicie, samotność zaczęła mi od niedawna bardzo przeszkadzać... Nie jestem brzydka ani gruba... Wiem, że podobam się facetom, ale jeśli już kogoś poznam to patrzę na mnóstwo rzeczy, i jeśli potencjalny kandydat nie zda egzaminu to nawet nie potrafię nie okazać tego po sobie... Ja nie wymagam wiele... Naprawdę. Wiem, że napewno tacy mężczyźni istnieją, tylko że ja nie wiem gdzie ich szukać... a od pół roku jestem sama... Tylko mi nie mówcie, że mam po prostu wyjść z domu a nie siedzieć na cafe, bo bywam tutaj bardzo rzadko i większość czasu spędzam poza domem...

moze jestes zbyt wymagajaca, zwykli chłopacy sa najlepsi. ja poznalam zwyklego, zakochalam sie, wzielismy slub. jest najlepszym czlowiekiem jakiego znam.

same głupoty, ale zawsze na to zwracam uwagę... Bo skoro wiele od siebie wymagam to wymagam też od drugiej połówki... Ale to nie są progi nie do przeskoczenia. Czyste buty, pasujące do reszty, zadbane paznokcie, przyjemna twarz (nie musi być bardzo przystojny, wystarczy, że będzie miał przyjazny uśmiech), ładnie pachnieć i mieć \"klasę\"... to się wyczuwa w moment. oczywiście to są rzeczy na które zwracam uwagę w pierwszym momencie...

gdzie ja Go powinnam szukać? Macie jakieś pomysły? No i co zrobić, kiedy już spotkam kogoś fajnego, ale nieznajomego?

Ja patrze na to czy kłamie, czy jest babiarzem, czy lubi alkohol jeśli na każde z w/w otrzymuję odpowiedź NIE to patrzę czy lubi zwierzęta i jak je traktuje. Jeśli lubi to . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . to powiedzcie mi do chuja gdzie takiego amanta znaleźć!!??? :classic_cool:

chocbym czytala o sobie ;) tez mi sie marzy poznac kogos takiego ale niestety... jakos nie wychodzi:P tylko szczerze mowiac ja nie szukam, tak sobie mysle ze jak bedzie mial przyjsc to predzej czy pozniej sie zjawi, a tez nie siedze w domu...

Gość ajaj....
ehh przegrywacie zycie : D

ja wiem, że w końcu kogoś spotkam, tylko gdzie ja mam szukać??? I jak sprawić żeby facet który mi się np. spodoba na ulicy zwrócił na mnie uwagę?

nie potrafie tak... nie lubie sie tez wtapiać w tłum... ale zazwyczaj preferuję elegancji styl... w życiu bym z domu nie wyszła ubrana jak prosytutka...

Ty również... Więc jest nas już dwie :) ale tak na poważnie... to dzisiaj się totalnie załamałam... Zobaczyłam na ulicy tragiczną dziewczynę... Ubrana prawie w \"NIC\"... makijaż taki, że mało co z niej nie spadł... Oczywiście przy boku przystojny młody facet. Co prawda, nie zazdrościłam jej, bo taki facet jest dla mnie totalnie bezwartościowy... Nie wiem o czym on może z nią porozmawiać... ale jak słyszałam ich rozmowę to doszłam do wniosku, że już wolę być sama niż z kimś takim... nie wiem, czy dla facetów to naprawdę nie ma znaczenia czy ich kobieta ma coś do powiedzenia?!