Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgfdsa

angielski - jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość ghgfdsa

If I ever leave you You can say I told you so no bez sensu :O pomóżcie proszę!

Gość amantka z odbytowa
jesli kiedys cie opuszcze mozesz powiedziec: a nie mowilem?

Gość amantka z odbytowa
a nie mowilem ci?

Gość samozwaniec
jesli kiedykolwiek cie opuszcze mozesz uznac, ze ci to powiedzialem

Gość no bez sensu
Jeżeli kiedykolwiek cię opuszczę Możesz powiedzieć, że ci mówiłem

Gość ghgfdsa
aaah, no tak! a ja próbowałam w inną stronę: "jeśli kiedykolwiek cię opuszczę, wiedz że powiem ci o tym". nie wiem dlaczego tak mi się ubzdurało. dziękuję serdecznie

Gość ghgfdsa
a! i jeszcze jedno! żeby powiedzieć "nie chcę, żebyś próbował być żadnym rodzajem faceta..." (nie umiem do końca oddać kontekstu po polsku) muszę powiedzieć "i don't want to you be trying to be any kind of man" ? chyba źle kombinuję :-(

Gość amantka z odbytowa
ale co masz na mysli bo nie rozumiem co napisalas? ze facet nie ma byc zadnym rodzajem faceta? moze sprobuj uzyc innych slow zeby wyrazic sie jasniej

Gość ghgfdsa
żadnym rodzajem faceta - żeby nie próbował być taki, jak inni, żeby nie próbował dopasowac się do żadnego "gatunku" - lovelasów, pantoflarzy, macho etc... generalnie rzecz biorąc - chodzi o tekst tej piosenki (Al Kooper) If I ever leave you You can say I told you so And if I ever hurt you babe You know I hurt myself as well Is that any way for a man to carry on D'you think he wants his little loved one gone? I love you Baby, more than you'll ever know More than you'll ever know When I wasn't makin' too much money You know where my paycheck went You know I brought it home to baby And I never spent one red cent I'm not tryin' to be Any kind of man I'm tryin' to be somebody You can love, trust, and understand I know that I can be, yeah yeah A part of you that no one else could see I just gotta hear, tohear you say It's all right Yeah, yeah, yeah! I'm only flesh and blood But I can be anything that you demand I could president of General Motors baby, heh Or just a tiny little grain of sand [Guitar Solo] [Sax Solo] If I ever leave you You can say I told you so And if I ever hurt you baby You know I hurt myself as well I love you, I love you, I love you baby! Well all right! I told ya, so many times before I love you I love you! If you don't know, then I'll tell ya one more time I love you! I love you! /krew, pot i łzy