Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 27, 2008 z pewnej doniosłej okazji ;) a Wy? jakie macie plany na tak wspaniale zapowiadający się dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amantka z odbytowa Napisano Sierpień 27, 2008 ja nie pije szampana od sylwestra 2006/2007 niezle go przedawkowalam i do teraz mi sie zbiera na jego widok:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Draż. 0 Napisano Sierpień 27, 2008 spakuję książki do tornistra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita z Wygolonym łonem 0 Napisano Sierpień 27, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Sierpień 27, 2008 ja jutro siedzę w kącie i się upijam, jak w każdy czwartek :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 27, 2008 :O toż to prawie początek łikendu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach