Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZWAŻAJĄCA O....

CO MYŚLICIE O MATKACH KTÓRE SIEDZĄ TU

Polecane posty

Gość ROZWAŻAJĄCA O....

całymi dniami, zakładają durne tematy, piszą o bzdetach, i potrafią tak tworzyć tu kilkanaście godzin dziennie. Mają malutkie dzieci, dom, męża, czy uwżacie że są w stanie o wszystko zadbać jak się należy ?

Gość lalila
a ty rozwazajaca masz dziecko i siedzisz z nim w domu np na wychowawczym????????

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
Moje dziecko jest już duże i samodzielne, a kiedy było małe, to zwyczajnie nie miałam czasu, żeby przesiadywać przed komputerem. W wolnych chwilach wychodziłam na spacery.

Gość lalila
hmm jakis kretyn sledzi moje poczynania na forum???????

Gość a ty rozwazajacaaaa
lepiej zajmij sie swoim starszym dziueckiem zamiast tu rozwazac, nie znasz powiedzenia " mniejsze dzieci mniejszy klopot..." ??????????

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
No takiego nie znam , z doświadczenia wiem, że malutkie dzieci potrzebują więcej uwagi, więc daruj sobie. Może twe dziecko siedzi teraz zasiusiane i głodne, bo ty musisz pisać takie właśnie pierdoły, zamiast zająć się dzieckiem.

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
I za dużo wykrzykników :) nie krzycz tak, lepiej przytul dziecko i zanuć piosenkę

Gość ROZWAZAJACA O
ja ne mam problemu moge siedziec na forum bo swoje dziecko wypierdolilam przez okno bynajmniej spokoj mam

czego sie czepiasz kobieto jedna. ich życie, ich problem, i idź już spac zamiast zakładac tak durny topik !!

Heh ;) a Ty co annet taki pasozyt jestes ? co dupy nie ruszy sprzed monitora nawet jak dziecko placze ?:P

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
Ach i odezwały się matki, które są uzaleznione od kafeterii i popierdolonych tematów :D gratuluję LOGIKI - czyli zaglądania do durnych tematów ! Najwięcej pyskują te, co oczywiście olewają ważniejsze aspekty życia, a za priorytet postawiły sobie zakładanie tematów typu " gdzie rosną banany" ?

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
a ja wygrałem życie a może mają gosposię i opiekunkę oraz bogatego męza który to wszystko funduje a ty zazdrościsz chyba sam sobie nie wierzysz :D może jedna na sto tak :)

Gość brrroszka
co myślę o tycz matkach? nic,mam je w dupie:D dlaczego miałoby mnie to obchodzić?:D czy uwżacie że są w stanie o wszystko zadbać jak się należy ? to też mam w dupie:D co mnie obchodzi czy jakaś baba ma w domu posprzątane czy coś w tym stylu?:D

Gość a to po co wlazłaś na ten
temat skoro masz to w dupie ?

Gość Nieznajoma***
Rozważająca - nie wiesz że jak jest małe dziecko to mniejszy kłopot ? Ja mam 3 miesięczną córkę i wiekszość dnia prześpi,więc mam czas żeby wejść na kafe czy posiedzieć na gg.A starszemu dziecku trzeba więcej uwagi poświęcaj więc zamiast tu siedzieć to zajmij się nim :)

Gość brrroszka
po to żeby powiedzieć ze mam to w dupie:D po chuj się pytasz jak cię odpowiedź nie interesuje?:o pytasz co o nich myslę więc mówię ze mam je dupie:o

Gość taka ona 76
nieznajoma - święta racja.Małe dzieci śpią,jedzą,pomarudzą trochę i dalej śpią.A dużym trzeba tłumaczyć wiele rzeczy ,odpowiadać na pytania,rozmawiać... więc rozważająca nie udawaj kochanej mamy bo pewnie sama jesteś uzależniona i na kafe szukasz rozgrzeszenia :D:D:D

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
hahaha moje dziecko już jest duże...i tumany jedne - od dawna już śpi, ale co tam takie pustaki nie wpadły na to. Rozumiem wejść sobie na trochę pogadać, ale siedzieć cały dzień i tak o pierdach ? HAHAHAHAHAHA TO TYLKO IKE POTRAFI !!! BRAWO tępa dynio!

Gość to zależy
w jakim wieku ma się dziecko.Moje jest jeszcze małe,w dzień się z nią bawie,mówię do niej,czytam książke chociaż i tak nie rozumie(ale słucha) :) a wieczorem jak już padnie ze zmęczenia i idzie spać to mam czas dla siebie.Akurat teraz siedzę na kafe,a innym razem robię coś innego.Ale myślę że to nie jest zaniedbywanie dziecka,bo przecież nie będę siedzieć przy jej łóżeczku i patrzeć jak śpi.

Gość paniusie a tylko o dzieci
chodzi? kiedy sprzątacie czy gotujecie skoro dupami przyrosłyście do fotela przy kompie?

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
to zależy w jakim wieku ma się dziecko.Moje jest jeszcze małe,w dzień się z nią bawie,mówię do niej,czytam książke chociaż i tak nie rozumie(ale słucha) a wieczorem jak już padnie ze zmęczenia i idzie spać to mam czas dla siebie.Akurat teraz siedzę na kafe,a innym razem robię coś innego.Ale myślę że to nie jest zaniedbywanie dziecka,bo przecież nie będę siedzieć przy jej łóżeczku i patrzeć jak śpi. I TO JEST OK...SZCZERA I AUTENTYCZNA ODPOWIEDŹ A TY IKE PUSTAKU HAHAHA IDŹ SPAĆ

Gość brrroszka
a ja się zastanawiam jak trzeba mieć nasrane we łbie żeby się przejmować czy jakaś obca baba siedzi za długo przy kompie czy nie za długo:D a niech siedzi sobie 24 na dobę,mieszkanie zarośnie brudem a dzieci i mąż nie jedzą 3 dni:d co mnie to obchodzi?:D ja u niej nie mieszkam

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
A mnie to obchodzi akurat i gówno ci do tego, trzeba mieć nasrane we łbie żeby interesować się jakimiś bezsensownymi tematami, a mamy które siedzą tu cały dzień szlag trafia, ze ktoś je o to wprost zapyta, czyli ciebie debilko

Gość to zależy
No ta cała IKE to siedzi tu 24 h z tego co zauważyłam .W każdym temacie ma coś do powiedzenia.

Gość brrroszka
sama jestes debilka:D:D ja nie ma dzieci:D

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
Wystarczy popatrzeć na tematy i godziny, kilka tematów i...wiadomo - siedzi to coś cały dzień a gdzie normalne obowiązki?

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
brocha więc się nie wypowiadaj zryty łbie :D

Gość hehehehe...hehehehe
pewnie dzieci głodne ,zaniedbane a matka na kompie siedzi i pisze pierdoły ! IKE gratuluje głupoty , kup sobie nowy mózg.