Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZWAŻAJĄCA O....

CO MYŚLICIE O MATKACH KTÓRE SIEDZĄ TU

Polecane posty

Gość brrroszka
ok idę,z psycholami nie gadam;) masz jakiś ołtarzyk w domu z ike?:D nara psycholko🖐️

Gość kalinkamajataka
całymi dniami, zakładają durne tematy, piszą o bzdetach, i potrafią tak tworzyć tu kilkanaście godzin dziennie. Mają malutkie dzieci, dom, męża, czy uwżacie że są w stanie o wszystko zadbać jak się należy ? PRYGANIAL KOCIOL GARNKOWI

Gość ROZWAŻAJĄCA O....
oooooj Ikeeeee nie nerwujsia dziołcha tylko weź się zastanów kobieto nad sobą :D

Gość siedzieć sobie można
ale zależy ile godzin !!! IKE siedzi tu cały czas.Idiotka.

Gość plummm
juz sie zastanawiałam, czy ike pracuje dla kafe. Poza tym zenada to co czasem wypisuje i uwaza siebie za mega inteligentną, a jest zwykłą prostaczką. Ponadto wturuje komicznemu jak tylko moze. Choc komicznego to akurat tez lubię, ale nie wchodzę mu w dupę jak wazelina. Jest żałosna poprostu. Matkom tez się należy czas wolny, miłe pogaduchy ale 24 na dobę to już żenada. Biedaczka nie ma znajomych w realu i nadrabia na kafe, bo kto wytrzyma z taką prostaczką, ktora tylko nawija o sexie, penisach, łechtaczkach i swoich potrzebach sexualnych i to w sposob wulgarny blleeeehhh

Gość wiolllllllla
autorko co cię obchodzą matki,które tu siedzą.Sama zajmij się domem i mężem.Sprawdź,bo pewnie obiad co minute ci kipi.Durna baba.

ja pierdziele:D dziewczyno - ty naprawdę masz manie:D wszędzie widzisz ike :D

Ja mam ulotne chwile na kafe tylko podczas przesiadywania w pracy, po robocie nie mam czasu na herbate, a co dopiero na ploty:> Niemniej gdybym siedziala cały dzień w domu z dzieckiem, co tez uskuteczniłam kiedys przez 2 tyg. podczas przerwy żłobkowej, mój dzień z potomka wygladal nastepująco- 9- ta sniadanie, 10- 11 ogarnianie chaty, 11-12 zakupy, 12- obiad dla dzidzi, 13-17 (prowiant w torbe)- piesze wycieczki po okolicy, piaskownica, huśtawki:) 18-19 kąpiel i kolacja dla potomki:P qrcze, nie miałam czasu nawet na posiłki dla siebie- szło zwariowac, na szczescie dwa tyg. szybko mineły i wrociłam do swojego ustabilizowanego rytmu dnia codziennego:P

acha, nie dokończyłam jednej mysli, wiec: niemneij gdybym siedziała caly dzień z potomka moglabym zapomniec o wolnej chwili na cokolwiek:D

doprawdy:) ja mam dwójkę dzieci wstaję o 6 ogarniam dom , zmywam , wstawiam pranie i robię kawusię. ok 8 wstaje zuzka i domi - jedzą śniadanko, oglądają bajki i się bawią- on po swojemu ona po swojemu- wbrew pozorom mam ją cały czas na oku i wbrew pozorom nie mam przyklejonych rąk do klawiszy- spokojnie i się z nią bawię i biorę na ręce i zmieniam pieluchę- co wbrew ogólnemu pojęciu pomarańczy nie jest procesem trudnym i długotrwałym - miedzy 10 a11 mała idzie spać i śpi 2,3 godziny- a ponieważ ja mam w chałupie porobione to naturalną sprawą jest to że jest to albo mój czas na relaks albo na pracę- a potem idziemy na spacer, na zakupy na huśtawki i zaczynam robić obiad- w tym momencie praktycznie znikam z kafe- i wracam wieczorem - kiedy mała idzie spać - a ponieważ idzie spać między 19 a 20stą- nie widzę sensu zmieniać jej pampersów o 23 jak mi niedawno któraś mądra zasugerowała. ku uciesze pomarańczy dodam, że dzieci często są u dziadków- bo moja teściowa odchowawszy 3 dzieci wie, że mama musi sobie psychicznie odpocząć ;)

Podziwiam- wstajesz o 6- stej choć nie musisz...nie na to bym się nie mogła zdobyć:D

doprawdy- w zasadzie budzę się wcześniej- po prostu mój mąż tak wstaje do pracy. zresztą wolę mieć więcej czasu w dzień - inaczej rzeczywiście byłby młyn a co do ponoć moich nocnych wizyt na kafe- to chyba mam automatycznego pilota- bo mi nic o tym nie wiadomo ;)

ike- jak mialam urlop w domu to wstawałam z potomka 8:30...najwcześniej :> jak śpie krócej niż 9h to nie jestem soba po prosu:D wychodzi ze mnie jakaś obca baba, z ktora nie daje się współżyć:P

Gość nic mnie tak nie smieszy
ja ci wszyscy rozliczajacy innych z czasu spędzanego na forum :D

dajcie spokój- trzeba zrozumieć takich ludzi- oni mają tylko nas - więc i naszym życiem żyją :D

przyklad tego mialam dzisiaj z rana uslyszalam ze jestem pojebana co nie przeszkodzilo autorowi sledzic juz 30 strony mojego topiku :D :D :D

haris daj spokój- ja mam takie które śledzą mnie od początku:D i jeszcze notują !!!!!!!!!

i jeszcze błędami lekji nie umie odrobić :D

Masz rację, ike :) Niektórzy nie mają własnego życia. To trochę tak jak z telenowelami, gdy ludzie się za bardzo wczuwają :) Ale my jestesmy lepsi niż telenowela :D

Gość antysyfiara
doprawdy ja mam dwójkę dzieci wstaję o 6 ogarniam dom , zmywam , wstawiam pranie i robię kawusię. ok 8 wstaje zuzka i domi - jedzą śniadanko, oglądają bajki i się bawią- on po swojemu ona po swojemu- wbrew pozorom mam ją cały czas na oku i wbrew pozorom nie mam przyklejonych rąk do klawiszy- spokojnie i się z nią bawię i biorę na ręce i zmieniam pieluchę- co wbrew ogólnemu pojęciu pomarańczy nie jest procesem trudnym i długotrwałym - miedzy 10 a11 mała idzie spać i śpi 2,3 godziny- a ponieważ ja mam w chałupie porobione to naturalną sprawą jest to że jest to albo mój czas na relaks albo na pracę- a potem idziemy na spacer, na zakupy na huśtawki i zaczynam robić obiad- w tym momencie praktycznie znikam z kafe- i wracam wieczorem - kiedy mała idzie spać - a ponieważ idzie spać między 19 a 20stą- nie widzę sensu zmieniać jej pampersów o 23 jak mi niedawno któraś mądra zasugerowała. ku uciesze pomarańczy dodam, że dzieci często są u dziadków- bo moja teściowa odchowawszy 3 dzieci wie, że mama musi sobie psychicznie odpocząć TAK TAK IKE TŁUMACZY SIĘ TYLKO WINNY A DZIECI KAŁ W GACIACH CAŁY DZIEŃ NOSZĄ

Gość antysyfiara
Haris Pilton nie ma to jak rozmyslac co obcy ludzie robią w domu i wyrazac fałszywą troske o ich dzieci i mężów Wolę rozważać o tym niż posiadać rozważania Ike, daruj, a jeśli chodzi o fałszywaą troskę to bez celu, nie troszczę się o tych którzy się sami o siebie nie chcą troszczyć :P

Gość kafe dziękuję za to
ROZWAŻAJĄCA O.... -moralizatorko,a który to twój kolejny temat?

panowie myśla o siedzacych tu mamach, ze niezłe z nich dupy:P ale nie powiem ktorzy o ktorych tak mysla:P:P:P