Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZWAŻAJĄCA O....

CO MYŚLICIE O MATKACH KTÓRE SIEDZĄ TU

Polecane posty

Gość babajadzia
Ike, ta wieśniara wszędzie Cię znajdzie Byle do poniedziałku, dzieci idą do szkoły!!! haa haaaa haaaaa sissy imbecylko jak widzisz to ike znajduje mnie :D wystarczy ją zawołać i już jest :) A ty lizidupo idź się pierdolnij w czółko :) szukaj komiczne by mu przytakiwać pusta dyńko :D

Gość babajadzia
Ike a ty lodziaro mówisz coś o swoim upośledzeniu ? buhaha :D

robin przecież ci pisałam, że w miarę możliwości będę odpowiadać na twój krzyk rozpaczy:)

Gość babajadzia
o jakiej rozpaczy coś stękasz? :D idiotko twe możliwości są tu nieograniczone, siedzisz 24 godziny na dobę i od kilku dni czatujesz co do ciebie napiszę :D a ja się świetnie bawię :D słyszałam że zemstę jakąś planujesz ? oj uważaj kicholu bo kto dołki kopie ten sam w nie wpada :D:D:D

Gość babajadzia
plummm juz sie zastanawiałam, czy ike pracuje dla kafe. Poza tym zenada to co czasem wypisuje i uwaza siebie za mega inteligentną, a jest zwykłą prostaczką. Ponadto wturuje komicznemu jak tylko moze. Choc komicznego to akurat tez lubię, ale nie wchodzę mu w d**ę jak wazelina. Jest żałosna poprostu. Matkom tez się należy czas wolny, miłe pogaduchy ale 24 na dobę to już żenada. Biedaczka nie ma znajomych w realu i nadrabia na kafe, bo kto wytrzyma z taką prostaczką, ktora tylko nawija o sexie, penisach, łechtaczkach i swoich potrzebach sexualnych i to w sposob wulgarny blleeeehhh :D BRAWO TAKIEJ OPINII :D

Gość to jest nasza kawowa DODA
Jest się z czego pośmiać i dajcie sobie jej powlewać.

robin zamiast pierdolić głupoty- odmów codzienną litanię do świętej ike-już czas

Gość babajadzia
:) nie myśl tak o mnie czekasz przed monitorem ? :P bo ja mam cię głęboko gdzieś, ale co tam, mogę powiedzieć ci kolejny raz, że masz ohydną purchawę hahaha :D