Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rekordzista

Mam 21 lat a mialem 75 partnerek

Polecane posty

Gość Hadrian nairdah
no to raczej twój wybór.Twoje życie.

Ja ruham cichodajki i pipki z czatów. Zawsze zasypuje je komplementami a potem je zostawiam. One są w szoku i gdy wracam łaskawie, przytulam i ... ruham ile wlezie: dziewice, szesnastki, 30-stki, czterdziechy. Oczywiscie to wielki skrót, jest to bardziej skomplikowane. Tez podobnie jak uator topicu dopasowuje sie emocjonalnie i psychologicznie do pipki. Wale wszytskie, chyba że potwory. Jak zerżnę pipe nr 1000 zawieszam pałke na kołku i poświęcam się filozofii egzystencjalnej i pisaniu powieści. Oj sucze, ale wy naiwne i durne jestescie. I niewazne czy macie 20 czy 5 lat. Tak samo naiwne, az wprost trudno to zrozumiec.

Gość Rekordzista
Dziekuje mojej przedmowczyni. Pisze bo wczoraj niezle dalem w palnik...Teraz mnie zlinczujecie... Byla taka, co wczoraj niestety mi sie nie oparla. Dzis pisze i dzwoni caly dzien, takie tam..ze kocha itp. Glupio mi. Pierwszy raz od dlugiego czasu mi glupio i pojawila sie przemozna chec zmiany... ;/ Moze lepiej by sie zylo w nieswiadomosci.

Gość kolos z rodos
dałes jej swój numer tel?oł men Oo'

Gość Rekordzista
POmimo mojego kurestwa jakis tam kodeks moralny mam, biore od 19 w gore, mlodsze dziekuje bardzo. Moze jestem uzalezniony, ale jeszcze nie jebniety. Dziewczyny sa naiwne, ale tylko te co mialy zle traktujacych ich ciulow, niskie poczucie wlasnej wartosci, niektore tak latwo nie ida, przynajmniej z poczatku, tutaj haczyk znalezc to troche zachodu, niby oplacalnego. Tak gwoli wytlumacznie.

Gość Nieznana OSOBA
Czesc, czytam czytam i zupelnie Cie rozumiem ,ja mialam tak z facetami.Dokladnie wiedzialam co kiedy powiedziec, jak sie zacowac zeby on myslal ze mnie poderwal. DOszlo do tego ze mialam 3 facetow ktorzy mnie ciagle nahhodzili z propozycjami slubu. JA oczywiscie tego niechialam. TO jest choroba ,wcale nie smeiszna,. Tylko w odroznieniu do Ciebie ja nie sypialam z nimi wsyztkimi, celem bylo zdobycie kogos,zeby zadzwonil,zeby sie zainteresowal,kupil cos itp. Sypialam zkilkoma. Do momentu az ich zdobylam mnie interesowali, potem zaczelo mnie to wkurzac ze wszystko juzo nich wiem, wszytko umiem zrobic zeby zakrecic faceta wokol wlasnego palca,zonaty, czynie ,mlodszy starszy, obojetnie kto. POstanowilam z tym zerwac rok temu , co nie bylo latwe . Koniec z imprezami, koniec podrywania facetow, musisz sobie postawic szlaban nato i juz. I po drugie badz soba ,nikiminnym,nie wolno Ci nikogo udawac, masz byc soba, no i nie wolno CI byc LAtwym..

Gość Rekordzista
Mamsie tlumaczyc...? To nie z dyskoteki byla, ale rasowy towar...Dobra szkola, porzadna rodzina, zgrabna, wysoka, ladne cialko, biust, oczy, buzka... Przeciez takie nie leca na kiwniecie palcem, w jakim ty swiecie zyjesz? no chyba, ze typ podobny do mnie do roboty wiele ni ma. Poszla na to, ale i tak opory miala...Dobra, walic to, nie bede sie tlumaczyc, w kazdym badz razie czuje sie jak ostatni ciul.

Gość kolos z rodos
ale i tak jesteś niewolnikiem łacińskiej szóstki.I co to za nick?"Rekordzista"?Pasuje do kogos kto się chwali a nie okazuje skruche i próbuje cos ze sobą zrobić.

Gość Rekordzista
Sorry, ale ja uwielbiam w tym pare rzeczy. Primo: Niby potwierdzenie mojej meskosci itp. Po drugie primo: Cos jak mysliwy na lowach, adrenalinki troszke jest, chyba ze pijany jak bela jestem. Po trzecie primo: Seks. Zdaje sobie sprawy, ze szlaban najlepsza opcja... Dobra..tak przezyje wrzesien, a potem pazdziernik i studia. A moje towarzystwo to wieczna libacja, ale pomimo alkoholowych zapedow calkiem porzadni ludzie (biorac za miare porownawcza mnie:/).

Gość Rekordzista
Bo uwazam sie za rekordziste, ale w zlym sensie..

Gość Nieznana OSOBA
Kiedys poczujesz wstret do samego siebie,ze ranisz te osoby dookola ciebie, niektore tego chca niektore nie. Znajdz sobie inna pasje, posuzkaj osobyktora by Cie zaakapetowala , przytulila, ale ipociagala fizycznie,zebysciemieli duzo wspolnego. Odwyk polega na tym ze cos ograniczasz do 0 , apotem wrcasz dozycia normalnego ,tylko strasz sie uwazac na to bynie przeginac.

Gość Rekordzista
Odwyk, odwykiem. Powodem moich przemyslen jest wczorajsza panna, nie wiem juz mi ile smsow wyslala, chyba oproznia dzisiaj wszystkie mozliwe alkohole. Tak... nie wiem czy to smieszne, ale panny leca na tekst 'jestem prawiczkiem"... stary numer, dzialal rzadko, ale ze taka pierdola dziala a potem, no nic, moze jestem przekonywujacy ciulem:/ Chce sie zmienic i juz mam wstret do siebie.

Gość ilidan
weź-żal mi ciebie.sam nie wiesz czego chcesz.raz piszesz,że nie bedziesz sie tłumaczysz po czym to robisz.raz jesteś z siebie dumny,a potem piszesz,że czujesz do siebie wstręt.twój parszywy topik coraz bardziej wyglada mi na prowokacje.

Gość Rekordzista
Pewnie sie w takiej zakocham co mi nigdy nie da:) Nie no, taki zart, ale im dluzej sie ociaga tym dluzej sie staram, moze trafie na taka co mi da dopiero po slubie..Kuzwa..

Gość Rekordzista
W jakim y kobity swiecie zyjecie? Myslicie, ze nie ma takich facetow jak ja? OWszem sa, niestety dla nas i dla was. Otworzcie oczy...;/

Gość Nieznana OSOBA
No to wyobraz sobie 3 facetow remontujacych domy ,opowiadajacyhomniesoim rodzicom , bo chcieli wziac slub. A ja lubilam dokladnie to co ty, miec to uczucie wladzy nad kims, kontrolowac sytuacje, lubilam seks. Tak dlugo jak wiedzialamze sytuacje kontorluje tak dlugo czulam siebezpieczenie. Mysle ze brakowalo mi kogos kto by mnie ukochal, brakowalo mi tez innych rozrywek, to byla moja glowna rozrywak ,podrywanie facetow.Nie zatrzymywalam sie , nie musialam myslec osobiei swoim zyciu,dzien za dniem, facet za facetemmijaly b. szybko.Sprobuj odwyku, potem zobaczysz ze bedzietylkolepiej. Zacznijod tej laski, zadzwon do niej i opowiedz jaki jestes.

Gość ilidan
bezmózg jakich mało.Zapoznaj się z definicją słowa "partnerka".Naucz sie liczyć i pierdolnij sobie w łeb patelnią teflonową-za dużo redtube kolego:D

Gość Rekordzista
Czyli zaczelas od odwyku? Byc moze i ja sprobuje...ale wciaz straszy mnie ta wizja, bo chce zrezygnowac...Zaluje, cholera..Wiem, ze to mnie zniszczy..ale ciezko, bo ciezko...Ty mnie rozumiesz, wiesz co czuje, i wiesz jak ciezko. Nie posuwam sie tak daleko, nie obiecuje narzecenstwa, aczkolwiek wygaduje inne rzeczy...Wiekszosc mysli, ze to piepszona prowokacja, bo trudno im zrozumiec, ze ktos taki jak ja istnieje. Zreszta sam bym nie wierzyl, dla mnie pisanie o swoim problemie na publicznym forum jeszcze dosc niedawno bylo frajerstwem...totalnym.Dzis napisalem, bo..Moze odpisze na jej smsa. U mnie bylo tak, ze potem bylem scigany przez rozne panny, dosc dlugo nawet.

Gość Rekordzista
Znam pare typow o podobnej konstelacji upodoban jak ja. Tyle, ze oni sie nie zatrzymuja. Dymaja ile wlezie, maja swoje awaryjne dziewczyny, bo w razie jakby dzis sie nie udalo, tej nocy to jest co zaruchac. Mowie wulgranie, ale taki tok myslenia maja. Jestem podobny do nich, z ta roznica, ze z zadna nie bylem na stale.. Raz - miesiac. To bylo max moje...

Gość Nieznana OSOBA
Rekordzisto, tak jest najlatwiej ,ja tez nauczylam moje koleznaki jak to robic. Teraz tego zaluje, znajdz sobie osobe ktora CI przypilnuje,najlepszy kumpel, czy dziewczyna ktora niebedzie Cie chciala przeleciec abyCie pilnowala.Znajdz sobie pasje -ja zaczelam rysowac , czytam wiecej o uzalenieniach seksualnych, z czegosie wywodza. NIgdy nie chcialam byc dziwka ,a ty nabank nie chciales byc dziwkarzem. Ciagle masz wybor i mozesz bycjeszcze noralnym,facetem.

Gość michalina19999
ja jestem uzalezniona od sexu i tez nie daje rady. mam 19 lat mialam okolo 25 prtenrow ( dokladnej liczy nie znam ) i rozmumiem cie doskonale. z tym ze ja mam gorzej bo jestem dziewczyna

Gość onaa-wiecznie-napalona
ja mam 21 lat a mialam ponad 85 partnerów zajrzyj na stronę www.slaa.pl tam jest trochę o uzależnionych od seksu w sobote bede szła na moj pierwszy mityng

Gość ewa1989
Ja to samo. Mam 19 lat i mam potrzebe ciagla zmiany partnerow. Moj "chlopak" nr.2jest taki sam. Mam 2.chlopakow. jeden "grzeczny, na pokaz", 2.jak ja. Niem oge przestac... Jestem piekną, zieloonoka, dlugonoka blondynka. faceci leza mi us top co daje mi jeszcze wieksze pole manewru. To jest jak narkotyk

piszesz o dyscyplinie w domu, ze ojciec Cię bił nawet nie wiesz jaki wpływ twoje dzieciństwo miało na twoje całe życie Ja nie stałam się nimfomanką od tak ,byłam molestowana przez mojego wujka był moim chrzestnym zaczął mnie molesotwać\macać jak miałam jakieś 5-6 lat nie pamiętam dokładnie bo to było strasznie dawno ,zawsze przyjezdzałam do niego na wakacje z bratem i siostrą ,zawsze cieszyłam sie że będę z nim spać ,bo wiedziałam że będzie miło ,to co mi robił sprawiało mi przyjemność (głupio sie przyznać ale tak było), większość molestowanych lub gwałconych kobiet ma niechęc do facetów i seksu ja mam na odwrót. Mój wujek molestował mnie tak do jakiegos 13 roku życia.Potem powiedziałam o wszystkim mamie.Rok później on zmarł. Przez niego albo dzięki niemu zaczęłam sie masturbować nie wiem ile miałam lat 7,8 ?? masakra

Gość ewa1989
o widze,ze przedmowczyni zalozyla nowy topik z ta sama trescia

Gość tak sie pytam
Mam dobry pomysł. Mógłbyś udzielać porad takim, którzy są starsi od ciebie i są prawiczkami. A oni mogliby Tobie udzielać rad:) Z tego co piszesz, udało ci się z sukcesem zrealizować to co piszą podręczniki podrywania. Czyli aby odgrywać takiego faceta jakiego pragną kobiety. Sam się zastanawiałem czy to dobry pomysł. Jednak oszukiwanie to nie moja natura. Z resztą wtedy nie ja byłbym kochany tylko ktoś nieistniejący kogo udaję? Nie, nie ja nie cierpię udawać:)

Rekordzista, jeżeli chcesz zerwać ze swoim nałogiem, to przestań chodzić na dyskotei i staraj się nie zwracać uwagi na kobiety które mijasz na ulicy. Na początek spróbuj wytrzymać chociażby tydzień. Jeżeli ci się uda, to będzie dobry początek.

Gość Rekordzista
do Florek - latwo powiedziec... ale trudniej jesli chodzi o realizacje. Fakt faktem, dzisiaj pomagalem ojcu w pracy i nie mialem czasu na nic poza tym, ale ze weekendy wolny to sie zwykle szalalo...no zobaczymy.Odpisalem tej z wczoraj, ze przepraszam za wszystko - dostalem sms ze stosem wyzwisk, sie nie dziwie. onaa-wiecznie-napalona - Nie wiem, to prowokacja? michalina - zgadzam sie. Fakt ja mam w swoim srodowisku mimo tego wszystkiego dosc dobra opinie. A kobiety...wiadomo, stos wyzwisk, ze sie puszcza, ze siaka owaka. Z racji swojej profesji nie wypowiadam takich opinii, aczkolwiek dla mnie lepiej smakuje taka co sie szybko nie odda, niz taka, ktora mam od reki. Chociaz te drugie maja znowu umiejetnosci niezle...hmm... nieznana osoba - dziekuje bardzo, za te cieple slowa, ostatnio przezywam chyba jakis konflikt/kryzys i albo sie rozwine i wyjde z nalogu albo bedzie stagnacja rownowazna z nowym seksualnym rozkwitem:(Wybor nalezy do mnie. :(

to nie prowokacja tlko prawda a co do stronki to naprawde mogą pomóc tylko pytanie czy chcesz tej pomocy