Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda. L. . .

Nie wiem co robić...

Polecane posty

Gość Magda. L. . .

Wiem że moj tata ma kochankę.. ogolnie sytuacja jest taka ze od 5 lat moi rodzice zyja ''osobno ale razem'' chodzi o to, ze moj tata mieszka i pracuje w innym miescie a przyjezdza do nas co 3 tyg na weekend. słyszałam jak rozmawiał z nią przez telefon 2 razy, czytalam sms-y, w ktorych był mozna powiedziec dowod zdrady... A najlpsze jest to ze jak ostatnio do niego pojechalam na pare dni, to spedzal ze mna czas i z NIA.(powiedzial ze to jego dobra kolezanka) Razem bylismy w centrum handlowym, na obiedzie, a pozniej u niej. Ale ja Wyczulam odrazu ze to ona... Przecież takie rzeczy mozna wyczuć... Tylko nie wiem co mam robić. Przeciez nie powiem mamie bo zniszcze jej życie !

Gość Piotruś Ban real
Przemilcz, zaakceptuj Pamiętaj że szczęście mężczyzny w rodzinie jest NAJWAŻNIEJSZE

Gość Magda. L. . .
Powtarzam się? o co chodzi? To moj pierwszy topic na tej kafeteri.. Ale jak mam z nim porozmawiać? Powiedzieć: ''tato wiem ze masz kochanke? '' przeciez on sie wyprze tego

Gość Piotruś Ban real
Nie zawracaj tacie gitary, daj mu robić co chce.

Gość Magda. L. . .
Czyli najlepiej przemilczec i udawać ze wszystko jest ok ?

Nie jest ok! Powiedz matce! Po czesci to też jej wina. co to za rodzina jak ojciec przyjezdża na weekend co trzy tygodnie. Niech go postawi do pionu, a nie żeby sie kurwił na boku. sory za ostre słowa ale taka jest prawda.

Gość Magda. L. . .
Próbowała, ale on nic sobie z tego nie zrobił... Ale ja nie potrafię jej powiedzieć :O mam dość dobry kontakt z tata, umiem sie z nim lepiej dogadac niz z mama. Jak powiem to mama bedzie miala zal do taty, bedzie zalamana.. a tata bedzie mial zal do siebie i do mnie :O ehhh

Skoro nie daje Ci to spokoju to porozmawiaj z nim. Zapytaj ojca o tą kobietę, o to, jakie relacje go z nią łączą. Zapytaj go co zamierza dalej robić.