Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieporadnaa

chlopak mnie zostawil i poszedl ze znajomymi na piwko

Polecane posty

Gość nieporadnaa

jest powod by sie na niego obrazic?

Gość nieporadnaa
ktos odpowie? :O

Gość aspiryna_
moj tez poszedl :) ale przysyla mi co chwile smsy :P a twoj poszedl sobie ot tak, bez powodu?

Gość nieporadnaa
no mielismy pojsc razem, ale zle sie czulam wiec napisalam mu ze nie pojde, a on zamiast przyjsc mnie pocieszyc, ponudzic sie troche ze mna, teraz dobrze sie bawi :O

Gość nieporadnaa
to raczej ja mu przysylam esemesy :O z pretensjami

Gość aspiryna_
nie wsciekaj sie na niego, od czasu do czasu trzeba troche poluzowac smycz ;)

Gość nieporadnaa
no ja go "na smyczy" nie trzymam, jest z innego miasta i spotykam sie co tydzien, co dwa teraz przyjechal do mojego miasta, lecz nie do mnie :(

Gość nieporadnaa
spotykamy sie*

Gość nieporadnaa
zranil mnie, myslalam ze jestesmy tak bliscy jak brat i siostra, ze zawsze bedziemy sie trzymac razem, a tu nic z tego

Gość aksa
mój tez polazł;-(

Gość aksa
miał być ok 22 a jest po północy i go niema

Gość aksa
tez go tak załatwię!!!!!!!!!!!!

Gość nieporadnaa
nie ma sie co mscic, mi sie tylko plakac chce

Gość aspiryna_
facet jest dla was calym swiatem?? :) ejze, no bez przesady... plakac, bo wyszedl na piwo??? zachowujecie sie jak matki waszych facetow, od takich osaczycielek sie szybko ucieka :) wyluzujcie troche. moj tez polazl na wodke z kolegami, zadzwonil ze 2 godziny temu, ze wroci jutro wieczorem dopiero... no i co z tego? :D

Gość aksa
facet musi odczuć na swojej skórze jak to boli,nawet nie będzie wiedział ze to odwet,porostu jak nadarzy sie okazja tak samo postąpię.10 lat temu tez płakałam,dzisiaj jestem silniejsza;-)

Gość nieporadnaa
aspiryna nie martwi cie to?? ja bym dwa razy umarla ze zmartwienia, a co jak pozna jakas fajna babke? poza ja nie tak widze prawdziwa milosc, tymbardziej ze nie mam z nim nawet slubu, nic go przy mnie nie trzyma

Gość kikikiki
nie obrażaj się na niego. przepros za te smsy z wyrzutami i powiedz ze poprostu myslalas ze zareaguje inaczej, ze przyjdzie zobaczyc jak sie czujesz i wogole. nie rob mu przykroci bo to wg mnie jest troche chamskie, sama powiedziałas ze nie chcesz isc. ten facet w pewnym sensie tez troche nie fair bo poszedl bez Ciebie, ale nie obrażaj sie na niego

Gość aksa
jak ja mowie ze będę o 22 to jestem!!!!!!!!!!!!a im zawsze coś po drodze wypadnie i to mnie wkurza.22 to nie 24 i mogłyby zadzwonić ze mu popijawa sie przedłuża

Gość nieporadnaa
no dobra przeprosze go, faceci sa tacy niedomyslni, zamiast przyjsc mnie pocieszyc.. ech niewazne

Gość aspiryna_
dajcie wy spokoj z smsami o tej porze!! nie ma chyba nic gorszego, niz wyjsc na piwo z kumplami i byc bombardowanym smsami z marudzeniem i wyrzutami... jesli w taki sposb postepujecie, to nie dziwne, ze umieracie ze strachu, ze wasi panowie sobie na piwku przygruchaja jakas inna golabeczke ;) no nie wiem, ja nie mam takich obaw.. wiem gdzie jest i z kim jest, sam mi powiedzial, a ja nie protestowalam ani nie strzelalam fochow. podobnie - to nie ja szukam z nim kontaktu, tylko on ze mna. chociaz wie, ze siedze w domu i nic nie robie, wiec powodow do zazdorsci nie ma, za to on siedzi z kumplami na wodce i teoretycznie moglabym byc zazdrosna, i wiem, ze on by tego chcial, dlatego dzwoni co chwile, ha ha...

Gość ivette86
a moj se polazl do pracy.o!

Najlepiej jak go \"zostawisz\" i też pójdziesz na piwo ze znajomymi, a później wspólnie spotkacie się skradając się po cichu w przedpokoju :) Faceci to świnie :D, ale chrumkanie jest nadzwyczaj przyjemne :D

Gość nieporadnaa
nie mam z kim teraz wyjsc na piwo, poza tym on do mnie nie wraca, spi u kumpla (daj Boże zeby jeszcze u kumpla)

Gość kikikiki
o jaka madra posluchala sie rady ;):) mysle ze gdybys nie pisala jemu tych smsow to predzej czy pozniej sam by sie odezwal ;) chyba ze by tak sie schlał ze by zapomniał :D:D nie no dobra zartuje ;)

Gość nieporadnaa
a nie u jakiejs szmaty

Gość nieporadnaa
no nie moglam sie powstrzymac, ciagle o nim mysle, co teraz robi, o czym gada, chcialabym byc u niego zawsze na pierwszym miejscu a jest zupelnie odwrotnie :(

Gość nieporadnaa
pisze ze mnie kocha, mowi ze mnie kocha, ale ile jest to warte, skoro tego nie okazuje? to znaczy moze troche okazuje, ale to dla mnie jakos za malo

Gość kikikiki
nie przejmuj sie, faceci juz tacy sa, oni czesto nie rozumieja potrzeb kobiet ;)

Robiąc z faceta rzecz, którą "chcę mieć dla siebie", czyli zbudujesz mu klatkę złotą, chcesz by nie uciekał z kumplami na piwo? "Przecież jestem najlepsza i nie da się mnie nie adorować" - marność, marność widzę ;)

Gość nieporadnaa
no dokladnie, zamknelabym go w klatce i nie wypuscila :D a w ogole to dzieki ze mnie pocieszacie