Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o czym ty mowisz

on slub to tylko skrawek papieru......

Polecane posty

Gość tak kolejna laska żebrząca
Nie mów, że każda z nas, bo ja nie marzę:O Ślub to porażka.

Gość Zygfryd de Trąba
powiedz mu że ci zależy na ślubie i chciałabys zeby to było taki cudowny dzień dla was. i skoro jemu nie zalezy to pewnie sam nei wie jakiegoslubu mozesz chciec - wiec wszysko opowiedz - co ci sie podobalo u innych a co nie i że tak bys cchciala na swoim. Możesz dodac że miłoby było jak byście przeszli procedure romantycznych oświadczyn - choc juz w sumei wie ze zostana przyjęte :)

Gość rrrrrrrwwwwwwwwtyuuii
nie wiem jaki on ma problem z tym ślubem, skoro to dla ciebie takie ważne.Jakby cie kochał to nie robiłby problemów i nie gadałby o zamęczaniu ze ślubem.Dla mnie on nie jest zbytnio zdecydowany.

Gość Zygfryd de Trąba
No jesli to wynika z niezdecydowania to lepiej sie rozejsc niz ciągnąć to dłużej :(.

Dzieci nie rodzą się tylko w małżeństwach, sama powinnaś o tym najlepiej wiedzieć:D Więc co ma moje istnienie do ślubu?:O Dzięki temu, że każda ograniczona chce szybko ślub wziąć potem kobiety nie mają szkoły, studiów, swojego mieszkania, swojego życia, rodzą dzieci w wieku 20lat, siedzą w domu, sa okładane przez mężów, zdradzane i nawet nic nie robią, bo najważniejsze, że mąż je utrzymuje:O To jest prawdziwa patologia. Człowiek ma wolną wole i powinien kierować swoim własnym losem, bo jest za niego odpowiedzialny. Mi nie zależy na ślubie, zależy mi na byciu z kimś, kto mnie szanuje i kocha i ja mogę szanować i kochać jego. Ludzi wartych miłości jest jednak wiele... I nie mam zamiar przywiązywać się do jednego faceta a potem rozpaczać i płakać:O

Gość ewelina1981
skonczcie laski z tymi slubami, bo mi sie zygac chce. I z ta teoria, ze kazdy to polowka jablka i kazda glupia cipa tylko szuka jakiejs drugiej polowki, zeby sie przyczepic. Wyobrazcie sobie, ze faceci czuja sie dobrze sami. I wy tez nie jestescie polowkami, tylko calymi jablkami i jak sie nauczycie zyc same i same sobie radzic, to odzyskacie troche wlasnej godnosci i nie bedziecie na sile trzymac facetow i ich zaraz wiazac. Bo co z takiego faceta, ktory nie chce?? Bedziesz go wiazac cale zycie i cale zycie pilnowac, zeby nie zwial, nie zdradzal itp??? Jak nie chce to chuj mu w dupe!

tak kolejna laska żebrząca ale wypisujesz bzdury na temat kobiet,które chcą szybko wziąć ślub.Wg. ciebie każda taka ma potem popaprane życie, z bachorami, bez wykształcenia i z mężem latającym za babami.No niezły podejście do życia.Jeśli chcą się kajtać to jest ich decyzja i nie każda tak kończy.Tylko te z patologii....

a mi ktos poradzi? ja wole cywilny a on wesele z koscielnym:O nawet do koscioła nie chodzi i nie mówcie mi, że to hipokryta bo to rzecz jest jasna ja tez nie chodzę, ale wolę...przynajmniej najpierw cywilny :O :O

Jeśli chcą się kajtać to jest ich decyzja i nie każda tak kończy.Tylko te z patologii.... No właśnie- to ich decyzja. A jej facet NIE CHCE się kajtać":O Nie rozumiesz tego? Każdy człowiek powinien być odpowiedzialny za siebie. Nikogo nie można zmusić do bycia mężem, utrzymywania kogoś, zakładania rodziny itp. O ile zakład, ze laska panikuje, bo nie wie, kto ją będzie utrzymywał, jak pójdzie na urlop i będzie się opiekować dzieciakiem?:) Dlatego rodzice tez się pytają o ślub-- bo nie chcą utrzymywać wnuka i córki, dlatego facet wcale go nie chce.

Laska zrobiła sobie dziecko przed ślubem i teraz na niego nalega, wiedząc, że facet nie ma ochoty na ślub, nie chce go brać i mówi o tym otwarcie. Nie rozumiem jak można tak nisko upaść:O Jak można kogoś prosić, żeby się "spontanicznie" oświadczył i pytać, kiedy w końcu nasz ślub?:O

tu się zgodzę,że nie chce się facet żenić.A jej się pewnie grunt wali pod nogami.

I to nie jest tak, że faceci się nie chcą żenić. Chcą! Ale jak maja na to ochotę, są pewni, zakochani, kochający, jak chcą się ustatkować i całe życie mieć jedną kobietę dla siebie. Ale zrozumcie, że facet (wbrew pozorom) też ma mózg:) I jak mówi, że nie chce, to nie chce!