Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KemoTka

Prezent ślubny

Polecane posty

Gość KemoTka

Co kupic młodym w prezencie ślubnym?, nie chce dawać kasy bo mają jej w nadmiarze, jestem dobrym kolega Pana młodego. Chce cos kupic za jakies 200 zł co radzicie

Gość nie wyobrazam sobie miec
tyle kasy, by bylo jej w nadmiarze... No ale skoro sie uparles to w takim raize kup cos zbednego. Jakas pierde artystyczna, ktora w razie czego beda mogli wstawic do piwnicy i nie bedzie im zal. A Ty bedziesz sie czul spelniony, ze dalej cos atrakcyjnego ;) Aaa... byle male bylo i duzo miejsca w piwnycy nie zajmowalo (bo prezentow nie wypada wyrzucac) 🖐️

Gość KemoTka
hm właśnie o tym samym pomyślałem, ale może jakąś pościel..nie wiem sam

Gość proponuję
kupić jakąś akwarelę lub obraz w technice pastelu poszukaj w Biurze wystaw Artystycznych lub w Galeriach ze sztuką także uczniowie Liceów Plastycznych sprzedają niedrogo, nierzadko piekne, swoje prace plastyczne A gadaniem jak wyżej się nie przejmuj: dawanie pieniędzy jest szczytem braku elegancji i jest to plebejski zwyczaj biedoty :-O

Gość proponuję
posciel atłasową haftowaną - też dobry pomysł

Gość proponuję
Jeśli wiesz jakie mają wyposażenie kuchenne i czego jeszcze sobie nie kupili to możesz np. sprawić im sokowirówkę Zelmeru. Przydatny, smaczny prezent, z szansą że inni takiego nie kupią, bo zwykle myslą o malakserach, mikserach.

Gość KemoTka
SOkowirówka odpada bo oni nic w domu pewnie jeść nie będą tylko restauracje i nic z tych rzeczy to ludzie bogaci ;/

Gość proponuję
"a skad ta biedota ma miec pieniądze?" --->> zastaw się a postaw się i dają w kopercie 100 zł :-O komplet sztućców Gerlacha na 6 osób w pudełku też około 200zł będzie kosztować - a sztućców dobrej firmy nigdy za dużo

zastaw w sie a postaw się to chyba bardziej gospodarzy sie tyczy? a tak w ogole to wydaje mi sie ze zalezy to od preferencji pańswa młodych czy wola kase czy np. sztućce i akwarele? u mnie akwarela ozdobiłaby wnetrze piwnicy ;)

J tez bym byla raczej za czyms praktycznym niz "artystycznym", bo te artystyczne prezenty potem nikomu sie nie podobaja :O Posciel - niby ok, ale jeszcze musisz znac rozmiar ich poscieli. To moze lepiej te sztucce albo jakies porzadne reczniki. Musisz sie jednak liczyc z tym, ze ktos moze wpasc na ten sam pomysl.

Gość KemoTka
musze spadać ale mam nadzieje ze ja wróce za jakies 3 godzinki to tu bede mógł przebierać w pomysłach :) będe wdzięczny bo na prawde nie mam głowy do prezentów :) cya

Moja siostra ostatnio wychodzila za maz i prosila, zeby jej dawali pieniadze. I miala racje, oczywiscie zawsze ktos da tez prezent, ona dostala kilka, wszystkie beznadziejne, a nie, sorry, jeden byl fajny.

Gość proponuję
nawet bogaci ludzi miewają dzieci i sokowirówka się bardzo przydaje poza tym bogaci też pijają świeże soki, o które w restauracji trudno, zwłaszcza o każdej porze

Gość nie wyobrazam sobie miec
No wlasnie... Jakas akwarele mozesz kupic. Latwo to potem upchnac w piwnicy :D

Gość cytuje....
"kupić jakąś akwarelę lub obraz w technice pastelu poszukaj w Biurze wystaw Artystycznych lub w Galeriach ze sztuką także uczniowie Liceów Plastycznych sprzedają niedrogo, nierzadko piekne, swoje prace plastyczne" Moim zdaniem szczyt glupoty i snobizmu :classic_cool:

Gość KemoTka
ajajaj.. to chyba kupię pościel :P nie za dużo propozycji... znowu kasy nie chce dawać bo trzeba by było ze 400 zł myślę a prezencik do 200 zl bedzie chyba wustarczajacy i kwiaty :P