Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szpiegini

Panowie w jaki sposób liczycie ile mieliście kobiet?

Polecane posty

Sarenka... promujesz tak banalne stereotypy, że jelsi za chwile przeczytam, iż blondynki są głupie, nie zdziwi mnie to... Twoje opinie wynikaja z dosc jednostronnego spojrzenia.. Jesli facet jest arakcyjny - to kobiety same pchaja mu sie do łózka - nie trzeba nikogo podrywac i nikomu nic obiecywac.. kazdy normalny facet korzysta ale wcale nie gwarantuje jakichs wieloletnich związkow... to problem kobiet, ktore po pierwszej upojnej nocy widza sie juz w roli babek niańczących wspolne wnuki...

Gość Sarenkaaaa
hm.. nie akurat nie mam kompleksow. Takie jest moje zdanie ogolne na ten temat (nie rady :)) Kazdy z nas mial swoje doswiadczenia w tym temacie i spotykal sie z roznymi przypadkami. Synek sie obudzil... bede pozniej :) :) :)

Zastanawiam się właśnie, czy większość kobiet (no przynajmniej z mojego pokolenia) nie zalicza, bo tak je wychowano, czy chodzi o ryzyko ciąży

Gość zmanierowana wnuczka smirnoffa
drwal- prosty chlopak, zadaniowy, swiatopoglad tradycyjny. ma drzewo sciac to zetnie, nie bedzie zbyt duzo filozofowal. moj 'ulubiony' typ to drwal - pseudointelektualista - apostol nienawisci :)

mamy jeszcz drwala w bamboszach - blondyn drwal prostak - jarek drwal z teoria - europejczyk drwal drwali -camp nou :D:D:D

Gość
Sarenkaaaa => Syn się wdał urodą w ojca, czy w sąsiada? :P zmanierowana wnuczka smirnoffa => Jak mawiał ogr Smash "Komplementów nie chowa ma drewniana głowa". Nie musisz się podlizywać :P

Znaczy - nie nadaję sie na drwala ty wiesz najlepiej :p

Eurpejczyk to moj idol :D:D:D Koles jest takim betonem, że chyba w PiS dostałby od razu pozycje wiceprezesa

Gość
komiczne => raczej nadawałby się na kamień węgielny świątyni opatrzności :P

raczej świątyni opaczności :D:D:D moze chodzilo mu o to, ze sie juz jemu opatrzyles :) albo, ze opatrujesz rany pieknych dusz komiczne bylbys kiepskim drwalem tobie dac topor to po drodzedo lasu przerobisz na rakiete :)

Gość
komiczne => zastanawiałem się nad takim kalamburem; ale biorac pod uwagę, że w tym kraju wszystko jest na opak, byłaby wyjątkowo na miejscu. No i koncept dowcipu pada ;)

Europejczyk ma też Samotny... Czyli kolejna ciota - jestem wrażliwy, weź mnie z litości

co ty sissy u europejczyka samotny znaczy -ostatnia minuta promocji pola :D

Wnuczko, bywała tez seksmisja :) to może czas na Wielkiego Brata - edycja z kenem i basenem ;-)