Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smart231

Nudnosci, wymioty ,zle samopoczucie na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość gość
Jestem w 7 tyg. i chwytam się wszystkiego surowa marchewka,herbata Earl Grey (trochę pomaga )paluszki pomaga ale na krótko.No i te dziwne zmiany z ciepłego na zimne,drgawki masakra a tak się cieszyłam że zostanę mama :-(

Gość Angelika200790
Witam, ja jestem w 5 tygodniu i też odczuwam, że jest mi zimno a w domu temperatura ok. Jak na razie czuje się w porządku czasem mnie mdli ale nie wymiotuje i mam nadzieje, że to nie nastąpi! Idzie sylwester i planuje jeszcze się na niego się wybrać... Jedyne co jeszcze to spałabym jak niedźwiadek na zimę :) Powodzenia życzę Mamuśki :)

Gość gość
u mnie przeszły dokładnie 12 tygodnia. mi pomagała niestety coca-cola, wystarczyło wypić ok 100 ml odbeknąć i od razu ulga :D zauważyłam też że jak rano musiałam wstać do pracy, ubrac się, umalować, zjeść śniadanie to mimo że czułam te mdłości to jakoś mniejsze, a jak np była sobota i mogłam poleżeć to te mdłości nasilały się...

Gość Gosiulka554
Ja w czasie ciąży stosowałam naturalny harmonizator bio info 7, lekarz nie miał nic przeciwko, tym bardziej, że takie rzeczy stosują także dzieci. Byłam pogodna i niczym się nie przejmowałam. Brak depresji poporodowej. A w czasie ciąży zero kryzysów.

Gość Beczka89
A może któraś z Was próbowała jakichś innych metod? Nie chcę przyjmować lekarstw na poprawę samopoczucia, bo i tak nic nie dają. Co jeszcze można zrobić? :(

Gość gość
Ja mdłości miałam do 12 tyg od początku niemal ...jak coś zjadła mdliło jak nie zjsdłam jeszcze bardziej ale nie rzygałam chodź szczerzr- wolała bym tak pożądnie zwyócić kilka razy niż tak się męczyć a najgorsze katorgi były przy braniu luteiny pod jezyk ona ma taki waniliowy posmak a mnie od samego zapachu cofało... Czasem po 2-3 razy miałam podejście do jednej tabletki ... Ale teraz w 17 tyg poza tym że mam częste bule głowy to reszta obiawów ustąpiło

Gość pattt6
Są inne metody, ale to metody niekonwencjonalne. I nie każdemu też pomagają, trzeba się z tym liczyć. ja np. dowiedziałam się o nich zupełnym przypadkiem, ale tak źle znosiłam ciążę, że postanowiłam się zdecydować i spróbowałam. Pomogło :) Do końca ciąży zero nieudogodnień. Od 2 miesiąca miałam spokój.

Gość lidka_lo
co masz na myśli pisząc o niekonwencjonalnych metodach?

Gość pattt6
Niekonwencjonalne metody takie jak ziółka od ‘babki’ – zielarki. Oraz stosowanie harmonizatorów, które dbają o harmonię, dobre samopoczucie, są świetnym sposobem relaksacyjnym. No i przede wszystkim czułam się przy nich lekko, mdłości ustąpiły, dobre samopoczucie powróciło.

Gość lidka_lo
a skąd je wzięłaś i jak to się profesjonalnie nazywa?

Gość pattt6
Po prostu harmonizatory/odpormienniki, zamówiłam na stronie firmy, brałam od firmy Creatos wówczas. Jeden mniejszy drugi mniejszy, ale trzeba regularnie stosować żeby były efekty widoczne. :-)