Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Opętanie... wierzycie w to? a moze doswiadczyliscie tego na wlasnej skorze?

Polecane posty

juz pisalam do kobiety egzorcystki czekam teraz na odpowiedz, bo choroby psychicznej naprawde nie mam, jedynie co mialam to depresje ale z tego sie juz wyleczylam

ja slyszalam wlasnie ze ona pomogla juz wielu osoba i to nie tylko z naszego kraju, poczekam az mi odpowie, najwyzej bede szukac dalej...

Gość Łysa powiedziała co wiedziała
ja ci wierze i cholernie boje sie takich zjawisk serio !!Diabeł istnieje ja juz opetane osoby widzialam na wlasne oczy brrrrrrrrrr

LADY LOVE ALE JAK MOGLAS WYWOLYWAC DUCHY MAJAC 3 LATA W TYM WIEKU NIC SIE NIE PAMIETA I POD SIEBIE ROBI ...HMMMMM PROWOKACJA

ja nad tym jeszcze panuje i pewnie nigdy bys nie powiedziala widzac mnie ze moge miec taki problem

sluchaj takie rzeczy akurat sie pamieta, bo to wszystko siedzi w twojej psychice.. pozatym przypomialo mi sie to niedawno dopiero jak zastanawialam sie czym jest zrodlo i to nie jest prowokacja, z takich rzeczy sie nie zartuje

po rozmowie z ksiedzem wlasciwie doszlam do tego wniosku ze kurcze cos takiego mialo miejsce.. pytal sie mnie czy jestem wczesniekiem odparlam mu ze nie, pozniej czy wywolywalam duchy.. w tym momencie mi sie przypomialo... no i juz bylam w domu...

PRZERąBANE TA KUMPELA ZNALA SIE NA WYWOłYWANIU CZY JAK?? JAK TO ZROBIłYSCIE?? BO ZWYKLE PRZYWOłUJę KOGOś TAM CHYBA NIE WYSTRACZA A CO NA TO RODZICE??

sadze ze siedzi w dobie jakis duch lub demon...bawilsycie sie w seans i teraz duchy nie moga powrocic do swojego swiata....idz do egzorcysty....opowiedz mu to wszytsko co tu napislalas.on ci pomoze.takiego ducha mozna wypedzic... moja kolezanka miala cos takiego ze co jaksi czas podcinala sobie zyly....krwawila....mowila ze to sprawailo jej ulge.....i wiesz co?kiedys moja mama byla u takiego bienergoterapeuty ktory jest tez egzorcysta...miala tylko jej zdjecie..on odprawil tam swoje modly...i pwoiedzial ze ta dziewczyna miala w sobie ducha-swojego przodka...ale ze teraz juz jest dobrze.ze uwolnil ja od niego.i faktycznie od tamtej pory kol.przestala podcinac sobie zyly jest szczesliwa usmiechnieta-poszla do zakonu-takie poczula powlanie.tak wiec ja ci wierze ale widz do egzorsycty!!!!pozdr.i zycze powodzenia

to poprostu byla jakas zabawa, nie wiem co ja wtedy natchnelo.. rodzice? o niczym nie wiedzieli a ja wogole nie rozumialam co ona robi

Gość obejrzyjcie sobie
film "Egzorcyzmy Emily Rose" Film oparty na autentycznych faktach!

Gość obejrzyjcie sobie
i Emily Rose została opętana wlasnie o 3;00 w nocy!

znaczy sie widzialam tylko jeden moment z ta tasma... jej nie wiedzialam ze byla opetana o 3 w nocy...

Gość obejrzyjcie sobie
dokladnie o 3;00 w nocy..... Obejrzyj ten moment! Najpierw czuje zapach spalenizny....a pozniej....brrrrr...

EMILI TO FAKTYCZNIE PRAWDZIWA HISTORIA STRASZNE TO JEST ALE ONA ZOSTALA PONOC Z DNIA NA DZIEN PRZEZ BOGA TAK DOśWIADCZONA

ja nie czuje zadnego zapachu... ja poprostu czuje jakby cos wlasnie w tym momencie mialo nadejsc... przeszywa mnie strach, tego uczucia nie da sie opisac

JA OGOLNIE UWZAM ZE JESTEM CZULA NA TAKIE WLASNIE ROZNE RZECZY I ZJAWISKA SERIOO POTRAFIE WYCZUC COS W MIESZKANIU I ZAZWYCZAJ MOJ PIES WTEDY NAGLE WARIUJE DLATEGO WYDAJE MIS IE ZE 3,00 TO JEST JAKAS TKA DZIWNA GODZINA JAK SIE OBUDZE PRZYPADKOWO O TEJ 3 TO ZAWSZE JEST TJAKOS DZIWNIE

cala sprawa opetanej Annielise budzi kontrowersje, zazywala silne leki przeciwpadaczkowe ktore moga dawac takie objawy , ktore zostaly uznane za opetanie. Porownywanie zycia do sprawy sprzed kilkudziesieciu lat , gdzie zacofanie w medycynie bylo znaczne, jest troche nie na miejscu

W BIBLI WYWOłYWANIE JEST ZAKAZANE COS W TYM JEST WIEC PRAWDZIWEGO

no moj pies tez cos wyczuwa, wczoraj wogole jak przyszlam do domu to mialam wrazenie ze sie mnie boi... pozatym moj pies nie odstawia mnie na krok... spi ze mna codziennie jak jestem w pokoju to tez ze mna siedzi, nie wiem juz czy poprostu sie tak przywiazala do mnie czy moze chodzi tu o cos innego. Jak nie ma jej u mnie w pokoju to sie jakos dziwnie czuje. Co do tej godziny to wyczytalam wlasnie ze to jest godzina upadku szatana:/

CZYTALAM O TYM ZE BYLY TAKIE TEORIE ALE WYDAJE MI SIE ZE SPECJALNIE PODANO TAKIE INFORMACJE ZEBY PUBLIKE USPOKOIC A ONA WYDAWALA Z SIEBIE OKROPNE NIELUDZKIE DZIEKI MIALA OGROMNA SILE ...LEKI TEGO NIE POWODUJA..BYLA NORMALA OSOBA I NAGLE TRACHHH NA YOUTUBIE JAK SIE WPISZE ANNELISE MICHELE TO SA NAWET AUTENTYCZNE NAGRANIA (CHYBA) Z JEJ TERAPI Z EGZORCYSTAMI

Gość do lady
sluchaj dla ksiedza to bedzie opetanie ale dla reszty realistow ktorzy nie wierza w sily nadprzyrodzone a ni zadne inne "magiczne "stwory ktore rzadza tym swiatem czy go stworzyly wyjasnienie bedzie 1- sama stworzylas w swojej glowie te duchy. na podstawie filmow wyobrazen itp itd ... widac to jes jakis twoj sposob na zycie,, pewnie teraz zaczynasz miec jakies problemy i tym niby opentaniem tlumaczysz sobie to wszytsko. moim zdaniem naprawde powinnas isc do psychoterapeuty ...

RAZ MIALAM TAKA SYTUACJE NAWET ZE PRZEZ CAłą NOC NIE SPALAM ...GDY TYLKO ZAMYKALAM OCZY SłYSZALAM JAKIES DZIWNE GłOSY W GłOWIE, KTóRYM NAPłYWU NIE POTRAFILAM ZATRZYMAC NON STOP JAKIS OKRUTNE OBRAZY TORTUTY EHH TO BYLO TAK OKROPNE ZE NAWET NIE POTARIE TEGO OPISAC TAK OKROPNE ZE CZłOWIEK SAM BY NA TO NIE WPADL ...DZIWNE TO BYłO OGROMNIE I STRASZNIE SIE BALAM ..POWAGA NIE SPALAM DO 6,00 RANA MODLILAM SIE ...STRASZNIE CIężKO MI TO WYCHODZILO...MIALAM WTEDY TAKIE WRAZENIE ZE COS UMYSLNIE MI PRZERYWA..NON STOP MIALAM LODOWATA SZYJE A RESZTE CIAłA OGROMNIE GORąCą...NA POCZATKU STRASZNIE SIE BALAM MODLILAM POTEM WSTAPILA WE MNIE ZłOść I ZACZELAM MYSLEC I ATAKOWAC MYSLAMI TO "COS" PROSILAM PANA BOGA O SPOKOJNY SEN!!POSZLAM NAWET DO MAMY SPAC!!! :)MOJA MAMA JAK NIGDY NIE WIRZY W TAKIE RZECZY IS IE SMIEJE ZE MNIE TYM RAZEM JAK MNIE OZBACZYLA TO SZCZENA JEJ OPADLA..SERIO TO BYLO PRAWDZIWE ...GDZIES O 6,00 RANO GDY SIE MODLILAM USłYSZALAM TYLKO SZEPT "TO JESZCZE NIE KONIEC"....JA PIERDZIELE MASAKRA JAK SOBIE PRZYPOMNE

WYDAJE MI SIE ZE JEST JESZCZE COS TAKIEGO ...JAK SIE MYLI O JAKIS ISTOTACH NADPRZYRODZONYCH TO PRAWDOPODOBNIE JAKOS TA WYCZUWAJA......

tak jasne majac 3-4 lata ogladalam horrory :/ to sie zaczelo bardzo wczesnie i nie mialam o niczym pojecia... nie wytworzylam sobie tych duchow w glowie, bez przesady... to sie widzi to sie czuje na wlasnej skorze.. nie sa to jakies koszmary ktore przemijaja.... nie! Moze mam tutaj jakas swoja misje, nie wiem... bo jakby nie bylo otaczaja mnie rozne dusze, nie tylko te zle... i ja o tym wiem, mam pewnosc przynjamniej ze zycie pozagrobowe istnieje