Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klawiaturra

po cholere faceci to robią?

Polecane posty

Gość klawiaturra

niech mi ktoś wyjaśni dlaczego faceci zaraz po rozstaniu (na ich życzenie) pisza, ze chca wrocic i, ze popelnili blad. przeciez dopiero sie rozstali!! troche konsekwencji! a nie mieszanie niepotrzebnie w glowie osobie i tak juz zranionej osobie!

rozstajac sie maja poczucie ze sa tacy wspaniali ze zaraz kogos znajda... a potem zycie weryfikuje i chca wracac na stare smieci

Gość gdzie jest moj laptop
pizdziocha, albo pukac nie ma kogo :-p

Widocznie trafiłco sie popierdolony przypadek któy nie wie czego chce ! Ewentualnie nie wyszło mu z dupą która miał na oku i dla której cie kopnął i teraz nudzi mu sie samemu! Jest jeszcze taka popierdolona i naprawde w chuj rzadka opcja ze zrozumiał co stracił ale sznse na to że to prawda sa takie jak szanse na to żeby być w Lublinie i wpeirdol nie dostać.

klawiaturra niech mi ktoś wyjaśni dlaczego faceci zaraz po rozstaniu (na ich życzenie) pisza, ze chca wrocic i, ze popelnili blad. przeciez dopiero sie rozstali!! troche konsekwencji! a nie mieszanie niepotrzebnie w glowie osobie i tak juz zranionej osobie! a kto powiedział ze chca wracac...??? ja bym nie chciał...jak zwiazek sie rozpada to zazwyczaj jest to wina obojga osob..jest jakis powod i przyczyna wiec jezeli podejmuje sie decyzje o rozstaniu to normalny cywilizowany człowiek nie bedzie robił z siebie błazna i wypraszał jakies bzdurne powroty:O:O..po co i na co komu babranie sie w takie sprawy...a faceci chca wracac jedynie do tych panienek co to je zostawiły na pastwe losu ...wiecie taka meska duma ze to nie on zostawił tylko panna go wyreczyła w tym...dla mnie jest to uwłaczajace i ponizajace.....sam doswiadczałemniedawno sytuacji w ktorej mnie pannna wystawiła...ale nie wyobrazam sobie zadnego powrotu do niej...nie wiem o czym bym z nia rozmawiał nie wiem jak bym sie zachowywał..:O:O:O mnie to jest nie potrezbne do szczescia...na szczescie mam takie cos co sie zwie rozum...i raczej wole otworzyc nowy rozdział w zyciu niz babrac sie w przeszłosci :):):) i tym OPTYMISTYCZNYM akcentem pozdrawiam autor/ke topiku

Gość klawiaturra
zgadzam sie z toba, tez uwazam, ze skoro zdecydowalismy sie na rozstanie to jakies durne powroty nie wchodza w gre. mowie tylko, ze nie rozumiem po co w ogole o tym mowic zaraz po rozstaniu? przeciez rani to jeszcze bardziej! daje nadzieje, ktorej tak naprawde nie chce sie miec...

Gość wierutnabzdura
Lysy dobrze mowi:) podpisuje sie pod tym rekami i nogami;)