Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwucha

testy ciążowe .. jakie macie zastrzeżenia??

Polecane posty

mam pytanie odnośnie testów ciążowaych. (owszem wszystko jest opisane na ulotce) ale chciałabym uzyskać sprawdzone rady . *jakie testy są najlepsze? *który jest naczulszy? *jakich używacie? *czy to prawda , że najlepiej jest robić test po terminie spodziewanej miesiączki...? *czy każdy test daje pewność? czy są takie które zawodzą...? bo wiem , że również są testy które wykrywają ciąże po 6 -7 dniach ... ja ostatnio robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki (taki różowy z bobaskiem) wyszedł negatywny .. chciałabym wiedzieć więcej na ten temat bo pragnę korzystać z najlepszej firmy i sprawdzalność. niechciałambym wyrzucać pieniędzy w błoto ... pozdrawiam;*

nie wiem które są nalepsze. mnie żaden nigdy nie zawiódł. robiłam bobo test i pre test, oba negatywne. w iciązy wtedy faktycznie nie byłam. teraz kupiłam najtańszy z rossmana (mieli w promocji więc jakoś tak wzięłam) zrobiłam kontrolnie po terminie miesiączki i od razu wyszły dwie grube czerwone krechy. teraz jestem w 26 tygoniu ciąży. w te teskty o wykryciu 7 dniowej ciąży wierzę, ale to musi być 7 dni od zapłodnienia, nie od stosunku. ale najpewniej jest poczekać do terminu miesiączki i wtedy testować :)

Ja nie wierzę,że test wykryje 6 dniową ciąże. Mi wyniki pozytywne wyszły ok tydzień po spodziewanym okresie