Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy takie cos może

czy takie cos może

Polecane posty

Gość czy takie cos może

w 11 i 19 dniu cyklu mój chłopak wszedł na chwilę we mnie, może kilka ruchów, w normalnym cyklu to są raczej moje dni niepodne, ale ten jest jakis dziwny bo śluz płodny miałam dużo później tj ok 16-18 dc, ale czy takie " wejście na kilka ruchów" może skończyć się ciążą. Okres powinnam dostać wczoraj , robiłam test przedwczoraj wyszedł negatywny, kurcze, po co ja sie na to zgodziłam, buuuuuuuu, ale to było w chwilach emocji, poradżcie coś

Gość maaaartusssssiekkkk
Jeżeli chłopak nie skończył w Tobie to raczej niewielkie szanse abyś była w ciąży. Ryzyko zawsze jakieś jest ale bez wytrysku zmniejsza się do minimum.

Gość czy takie cos może
no nie doszedł we mnie, tylko duzo później oralno recznie, głupio to brzmi, wiem, ale teraz jak nie dostałam okresu to sie strasznie tym martwie, chociaz na chłopski rozum zapłodnienie nie bardzo jest możliwe,

Gość czy takie cos może
up

Gość maaaartusssssiekkkk
więc moim zdaniem nie masz sie czym przejmowac (przynajmniej jesli chodzi o ciaze) Jesli mialas do tej pory regularne miesiaczki to moze poprostu idz do lekarza. No i zawsze mozesz zrobic dla swietego spokoju test ciazowy :)