Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaKarolina

kurtki na zime************

Polecane posty

Gość mamaKarolina

czesc dziewczyny! kupujecie juz swoim dzieciaczka kurtki na zime?? czy czekacie jeszcze??

Gość szczepienia
ja czekam,bo jak teraz pojawia sie kurtki to beda z zeszlego roku,a nowsze kolekcje dopiero pozniej.

Ja bym kupila, ale nie widzialam w sklepach niczego konkretnego, poza tym planuje kupic jakis kombinezon, ale to pewnie dopiero jesienia, troche drozej, ale wiekszy wybor :)

Gość mamaKarolina
no wlasie ja sie zastanawiam nad kupnem kurtki tzn kozuszka na allegro (nie zalezy mi na najnowszej kolekcji, wazne zeby byla ciepla i mi sie podobala :-) ) tylko tak mysle czy nie bede pozniej zalowala jak jakas pozniej mi se jeszcze spodoba :-P

Ja wybiorę się na zakupy po zimową kurtkę dla synka pewnie pod koniec września albo w październiku :)

Gość bababetix
ja nie musze kupywac bede miec na synka z tamtego roku.

na moja corke zeszloroczna kurtka bedzie jeszcze dobra, wiec nie musze kupywac (a szkoda, bo takie ladne juz sie w sklepach pojawily...;)

A ja mam już spodnie na zime ocieplane-super z Belgii i kurteczke na zimniejszą jesień- też stamtąd. Mam kochana ciocię, która ma sklep a rzeczy importuje stamtąd i są to oryginalne rzeczy (nieużywane ).

Gość gość
Ja swojemu synkowi wcześniej kupiłam kurteczke. Zamówiłam ją na stronie allinside.pl. Jest tam bardzo duży wybór ciekawych rrzecyz