Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blek kat

Wiecie o czym marze?

Polecane posty

Gość blek kat

Marze o tym, żeby już zdać tą piepszoną maturę, żeby usamodzielnić się, pójść na wymarzone studia, mieszkać sama i przede wszystkim poznać cudownego faceta. Nie takiego, jakich do tej pory spotykałam. Żeby wreszcie był przystojnym brunetem, żeby był dobrym człowiekiem i kochał mnie no i żebym ja umiala mu oddać tą miłość, a nie oszukiwać samą siebie i partnera, jak było dotychczas. Chciałabym z nim pić poranną kawę i wieść cudowne życie, nawet jeśli byśmy mieli problemy - razem je rozwiążywać, bo chciałabym, żebysmy dla siebie byli gotowi zrobić wszystko.

Gość tiriririr
pięlknie:) ale na studiach sie spotyka najwiecej ciekawych ludzi, wiecpowodzenia zycze i spełnienia:):)

Gość kiedys maturzystka
Tez kiedys o tym marzyłam.. Rok temu dokladnie :) W sumie część się spełniła, ale nie wszystko. Pozdrawiam autorkę, powodzenia :)

Gość blek kat
A co sie spełniło, a co nie, jesli moge zapytac?

Gość kiedys maturzystka
Hm, dostałam się na studia tam gdzie chcialam, wyprowadziłam się. Z tym usamodzielnieniem to nie do konca, przeciez utrzymuja rodzice.. Poznałam super faceta, wiec niby sielnka Ale jesli chodzi o same studia, to nie jest rozowo. Zupelnie inaczej wyobrazalam sobie kierunek, przedmioty i to wszystko. Jestem zawiedziona. Ale nie rzuce wszystkiego. Mam plan napisac tu licencjat a potem uciekam. Zaczac jeszcze raz na nowo...

Gość blak kat
Na nowo, hm. A co z tym facetem? Jest tak idealnie?:P Brunet blondyn?

Gość kiedys maturzystka
Hmmmm. Niby dobrze. Jesteśmy razem rok, ale jest starszy, przez co sporo konfliktów. Skończył juz studia, i nie zawsze rozumie moje problemy. No ale jakos sobie radzimy. Boje sie zbyt mocno zaangazowac (chociaz czy moge jeszcze bardziej? :O) majac w perspektywie ten przyszlosciowy wyjazd. Poki co staram sie o tym nie myslec, przez 2 lata wiele sie moze zmienic :) Blondyn, ale mega przystojny ;) Akurat w moim typie :)

Gość blak kat
Moze sie zmienic duzo, ale moze i na lepsze?Echh, najwazniejsz, ze sie kochacie... Ranny, ja czasami mysle, ze nigdy nie znajde kogos takiego kogo bede kochac z wzajemnoscia na 100%... smutne.

Gość kiedys maturzystka
Znajdziesz :) Jak ktoś napisał wcześniej, na studiach mozna poznac wielu ciekawych fajnych ludzi. Szczegolnie dla mnie było to super, bo jestem z raczej małej miejscowości.

Gość blak kat
ech, dzieki:) A Tobie zycze szczęscia z tamtym... Twoim:) Bo pewnie juz nigdy nie pogadamy, trzymaj się zyjcie długo i szczęśliwie

\"Chciałabym z nim pić poranną kawę i wieść cudowne życie\", aż się wzruszyłam :D

Gość blak kat
:):):):):)