Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegonazawsze

prezencik urodzinowy....

Polecane posty

Gość jegonazawsze

dziś moj facet ma urodziny.... mysle zeby zabrac go na działke... nie pozwolic mu wejsc prez 5 minutek do pokoju, rozstawic szampana, truskawki i czekolade, a siebie naga wusmarowac czekolada badz bita smietana napisem "kocham cie" - wiem ze malo orginalne wiec moze pomożecie?? z gory dzieki :D

Pomysł generalnie fajny, ale... 1. Nie możesz wcześniej przygotować niespodzianki na działce? Jak on będzie czekał te 5 minut, to sie domyśli, że coś szykujesz dla niego. 2. Wymazane się czekoladą czy bitą śmietaną nie uważam za dobre - ale to moje odczucia. A czekoladę się potem ciężko zmywa (czyt. zlizuje). 3. Może wydepiluj sobie serduszko albo coś takiego na myszce (jak możesz)? 4. On ma urodziny, więc to Ty powinnaś coś dla niego zrobić - tą czekoladę (ew. bitą śmietanę) użyj do wysmarowania jego penisa (ale tylko czubka) i zajmij się jej zlizywaniem. No i powodzenia! :)

Gość sztuczna pochwa
kup mu sztuczna pochwe ,napewno sie ucieszy z takiego milego prezenciku, napewno bedzie to trafiony podarunek

Gość Augusty
Myślę, że lepszym pomysłem będzie gdy wsadzisz sobie w dupę świeczkę o średnicy 10 cm i każesz mu dmuchać, kochając się przy tym, a że świeczka będzie taka co się sama odpala to będzie to trochę trwało.. Bita, śmietana, czekolada, i inne to nie działa, działa dobry i szybki lodzik.

Gość sexu brak
czekolada to ryzyko, działka= mrówki ;) ale to z serduszkiem to nie głupie :)