Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimlok26

Potencjalna zdrada - przemówcie mi do rozsądku.

Polecane posty

Gość mimlok26
będąc w innych związkach próbowaliśmy zerwać nasz kontakt (znamy się kilka lat), ale się to nie udało dlatego m.in. teraz jestesmy razem

Gość kleo -
jak nie ma milosci z twojej strony, to znaczy, ze sprzedajesz sie za poczucie bezpieczenstwa. To inaczej nazywa sie sponsoring.

Gość mimlok26
wierzę w miłość, którą wypracowuje sie latami, na podst. wspólnych doświadczeń i przeżyc - miłość i wzajemny szacunek pierwsze fazy związku i motyle w brzuchu to dla mnie nie miłość, tylko zauroczenie, które zawsze mija

Gość kleo -
jak to mowia, buduje sie zwiazek a milosc sie zdarza. wypracowac to mozna kompromis itd. ale milosc albo jest albo jej nie ma i nie da sie stworzyc czegos z niczego

ale mowisz tak, jakby milosc to byl jakis osobny istniejacy twor... przeciez milosc to inaczej przyjazn plus przywiazanie plus wspolne doswiadczenia, zaufanie, przycieganie, pociaganie.

Gość mimlok26
a gdy jest wszystko oprócz pociągania? wtedy robi sie problem...

nie wiem czy wszystkie skladniki sa konieczne, zeby zylo sie dlugo i szczesliwie, nikt tego nie wie, jednemu wystarczy kilka, drugi bedzie ciagle i w nieskonczonosc szukal wszystkich skladnikow, a prtawda jest, ze to hcyba niespotykana rzadkosc miec wszystko.

Gość Piotruś Ban z wizytkąąąą
To nie przetrwa Po prostu nie ma chuuja żeby to przetrwało, nie kochasz tego grubego, tylko go lubisz, ale wkręciłaś sobie taką faze że jak będziesz go przez długi czas lubić to w końcu pokochasz :o Kuurwa to nawet nie jest śmieszne, to jest bardzo żałosne :classic_cool:

Gość __Aga
nie chce popadać w melodramatyczny ton, ale ja mam zasade że w zyciu lepiej żałowac że sie coś zrobiło, niz że sie czegos nie zrobiło. To z pewnościa bardziej boli ale i tak warto Uwierz - przeciwiczone