Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_Princess

Czy to aż taki drastyczny sposób?Robił tak ktoś?Udało się?

Polecane posty

Gość Black_Princess

Chce oduczyć moją mame palic :D no i dzisiaj jej zabrałam wszystkie papierosy. Zabrałam jej 2 godziny temu, godzine temu dałam jednego no i teraz o 16:40 miała następnego zapalić bo ustaliłyśmy że będzie palić co dwie godziny. Nosiło ją strasznie to chciałam jej dać o 16:20 pół papierosa to nie chciała i już się chciała ubierać to wzięłam klucze od mieszkania,znalazła moją kryjówke na papierosy ale zdążyłam jej zabrać ;) poleciała do pokoju i płacze.. I teraz moje pytanie jest czy ktoś tak robił z rodzicami? Nie to żebym się rządziła strasznie w domu,ale widze w jakim stanie jest co chwile zapalenie oskrzeli,pali jeden za drugim,kaszle jak nie wiem co:o do lekarza pójdzie jak jest już tragicznie i spać w nocy przez kaszel nie może:o Prośby nie pomagają to sobie pomyślałam,że może takim sposobem udało by jej się rzucić albo chociaż narazie ograniczyć:o

Gość e tam pewnie wyjdzie do
skpeu po fajki :O

Gość wiolllllllla
ona sama musi chcieć rzucić palenie.Chowaniem fajek nic nie zdziałasz.

Twoja mama musi sama tego chciec. Przeciez nie bedziesz jej kontrolowac 24h a jak bedzie chciala to i tak zapali

to nie jest sposob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mama jak chce to rzuci niechce to nie-to musi byc jej wybor

Gość Black_Princess
ona by chciała ale nie może ,nie ma silnej woli.. chciałam jej pomóc wysłałam ją do naprawdę świetnej lekarki była z 2 razy i nic bo jej się coś zaczęło nie podobać:o była też pare razy na tym biorezonansie i też nic

Gość lepiej kup jej lek Zyban
Mojej Mamie pomógł, to kilkutygodniowa kuracja, stospniowo zmniejsza sie ilośc papierosów aż się je odstawia. Mama paliła z 40 lat jak nie dłużej i teraz już od 5 lat nie pali. Lek jest drogi ale czasem zdarzają sie sponsorowane terapie, moja Mama dostała lek za darmo. Poszukaj w necie.

Gość Piotruś Ban z wizytkąąąąąą
Kup jej plastry NTZ Albo tabletki

Gość nie igraj z ogniem
dziecino:) jak sie wkurzy na tym glodzie, to bedzie po tobie:D

Gość tru.
aaaaaa, Zyban bez recepty ma matce podawac?? chcecie zsby sierotą została?? najgorsza rzecz to jak Gozdzikowa Gozdzikowej zaczyna polecac leki dostepne na recepte, masakra jakas...

Gość Black_Princess
ale ten Zyban to na recepte :P musiałabym ją wysłać do lekarza albo sama pójde ale daje coś? nie igraj z ogniem-jeszcze nie jest tak tragicznie;)