Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bawelna

Jak Przestac KOCHAC

Polecane posty

tak samo jak nie da się zacząć kochac na zawołanie, tak i nie da się przestać. Czas to za Ciebie załatwi - on jest w tym najlepszy ;)

ja raniłam.. a potem on bardddzoo ranił.. jeszcze gorzej niż ja... zostawił mnie a ja go nadal kocham.. Jedno jego słowo.. i pobiegłabym jak na skrzydłach do niego:(

no wlasnie jak przestac kochac zostawil mnie kolejny raz a ja nadal kocham tesknie brak mi go

Oczywiście, ze czas nie goi ran... czas powala nam zrozumieć, że sami możemy je zagoić :)

A co Ty opowiadasz... jasne, ze nic nie jest proste, ale niepodtrzymywana miłość sama przygasa... jeśli ją podtrzymujesz to sama sie krzywdzisz, i nikogo nie możesz za to winić :)

no to co robic jesli po nim to spływa spotyka sie z dziewczynami a ja cierpie bo kocham go

Nic nie zrobisz z tym, zę się spotyka... ma do tego prawo :) Może też warto się spotkać z kimś? Ale oczywiście, nie bo Ty go kochasz... ok, kochaj dalej :)

Co ty mówisz o nie podtrzymywaniu miłości... Głupota nie widziałam Go tyle czasu wiem jak jest.. i co serce dalej Mi pęka.. wyrzuciłąm Jego zdjęcia z pokoju.. wszystko co mi się z nim kojarzyło.. i co...kocham dalej i marze żeby wrócił:(

no wlasnie to nic nie daje wszystko kreci sie wokol niego choc go ne widze to glupia go kocham

Widzisz fajnego faceta ktoremu się podobasz.. gdyby nie fakt że w sercu nosisz tylko jedną osobe pewnie byłabyś z tamtym, ale On .. jest... i blokuju wszystko.

dokładnie mam to samo choc wiem ze on sie bawi i spotyka z innymi ja nie potrafie spotkac sie z jakims facetem bo w sercu caly czas mam jego

Wiesz czas nie jest dobrym doradcą.. na początku po rozstaniu, jakoś lepiej było, pamięałąm te złe chwile, były świerze.. a teraz ich już nie ma, na każdym kroku widzę tylko te dobre momenty:(

oj tak dokladnie a najgorsze jest go spotkac przypadkiem na miescie a jeszcze gorsze jak idzie z jakas dziewczyna masakra

czas, zycie, rozni ludzie, wydarzenia pozwalaja zapomniec ja potrzebowalam 2 lat i przeszlo teraz mam nowa milosc z ktora bede miec dzidziusia:)