Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bawelna

Jak Przestac KOCHAC

Polecane posty

mnie tez sie wydawalo, ze nie mam, a znalazlam te sily...Ty tez je masz...wiem ze teraz w to nien wierzysz...ale bedzie dobrZe

"bawelna 2lata zyc i cierpiec nie mam tyle sil by przetrwac tyle czasu" A jaki masz wybór? :D

A najgorsze jest to że ja wiem że było cudownie, może nie ostatnio ale bardzo Go kocham.. i chce żeby wrócił.. żęby te cudowne chwile z nim wróciły. Zrobię dla Niego wsyztsko byle tylko był obok.. szczęśliwy..

niby tak kochal a nagle zostawil a ja mecze sie z tym uczuciem do niego a on bawi sie smieje a ja placze zadreczam sie przez 4tyg schudłam 10kilo

Wiesz, że jak sie tęskni to pamietasz tylko te "dobre" chwile... Jak by wrócił to miesiąc radochy i wszystko wraca do normy.... znów zaczynają drażnić te same rzeczy co wcześniej etc... Btw - on nie wróci... get over it :D

czy faceci zostawiajac dziewczyny tak odarzu przestaja kochac i nie myslec nie rozumiem tego

:( serce mi pękło... nie moge o tym myśleć.. staram się.. a wiecie na czym się łapie rozmaiwam z kimś i mówie przypadkiem jego imię.. nie tej osoby.. idę gdzieś.. i mysle bylismy tu było cudownie..

Moj myślał na tym długo, myślę że jeszcze coś tam do Mnei czuje.. ale zbyt wiele zla nas spotkało..byłam okropna dla niego.. zablokował się i już pewnei nie wróci.. a ja pochłonięta marzeniami zostane sama jak palec.. bo nie znajdę innego bo w sercu i duzy mam tylko Jego..:(

ja tez tak mam M. to M tamto wszystko mi przypomina jego to jest jakas obsesja

Nie wiem... nigdy nie zostawiałem... Raz byłem zostawiony i cztery razy po prostu się rozstawałem... popytaj bardziej doświadczonych macho :)

"Tak się boje...o Siebie że zostanę sam.. o swój psychiczny stan- bo tyle sił znam ile z ust Twych usłysze, ile oblicze sam z czarnych plam życiorysu"

Gość podła dusza ....
przestac kochac można tylko z pomocą naszego złoczyńcy czasu:) Problem jest dopiero wtedy gdy nie potrafisz sie zakochac :P

Czego zazdrościć? Że mam miękkie serce? Kobiety to bezlitośnie wykorzystują, więć to raczej dla mnie problem... Mojej lubej? Tej która mnie zostawiła? Fajnie...

5 lat... oficjalnie 2 tygodnie nie oficjalnie niebyliśmy razem od połowy lipca..Mowie o oficjalnym i nie.. bo nieodzywałs ię długi czas do mnie, wcale, traktował jak powietrze dopieor 2 tygodnie temu powiedział dlaczego..

Popaprany wybacz myslalam ze jestes w zwiazku widzisz ty trafiles na takie kobiety a my na takich mezczyzn

Zalana Zakochana to cos jak u mnie tez tak bylo nie odzywal sie a dopiero po jakims czasie zerwaal i zero kontaktu czuje sie okropnie

a najgorsze jest to że wcześniej tyle lat biegał za MNą.. gdyby nie to to nie spojrzałabym na Niego nawet jednym okiem.Zakochałam się nie w wyglądzie nie w kasie, tylko w sercu tego chłopaka, był taki cudowny, facet najlepszy przyjaciel, rozmawialiśmy o wsyztskim był cudowny. Nie doceniaałm Go.. stracił cierpliwość..a ja odkryąlm że tak mocno Go kocham..

Łeeeeeeeeee... ale tęsknicie.... Łeeeeeeeeee... ale was boli... Łeeeeeeeeee... jakie wy biedne jesteście... Łeeeeeeeeee... jak wy mocno kochacie... Łeeeeeeeeee... Łeeeeeeeeee... Przyszły kobity na forum i się żalą... do ludzi... ale już! Na imprezę jakąś iść... do parku na spacer... do kina... cokolwiek... przecież nie można się zdręczać :D

no wlasnie moj ex tak mnie kochal ja jego tez oboje duzo poswiecilismy na to by byc razem dla naszej milosci a tak nagle mnie zostawil

Gość podła dusza ....
Ja mam inny pomysł chodźcie do mnie spaghetii właśnie zrobiłam bedziemy jesc a potem zamartwiac się jak to spalic hihihihi:P