Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiekkołnierzyk

mam 60 lat i problem

Polecane posty

Gość rysiekkołnierzyk

Moim drodzy mam pewien problem... Mianowicie mam 60 lat:( i czasami zdarza mi sie wypic jakies winko na placu na ławce... Mam wspaniałą kobiete na imię jej Marzenka... Marzenka jest pare tzn kilkanascie lat ode mnie młodsza (42 lat) ma wspaniałe dzieci ktore uwielbiam, i właśnie z dziećmi jest problem... Ale do sedna sprawy... Marzenka podobnie jak ja lubi sobie wypić winko w krzaczkach, pewnego dnia Marzenka nie chciala ze mna iść pić więc zdenerwowałem sie na nią i poszedłem sam na wino z kolegami w między czasie graliśmy w pokera na rozkazy... Trafił mi się rozkaz ze mam iść do Marzenki pod drzwi i zrobić kupe na wycieraczke, zrobiłem...(inaczej kupowałbym wino) to jeszcze nie koniec... Następnym rozkazem było zebym zrobił siku pod jej oknem nie zdążyłem bo wtedy ona zrzuciła mi na głowe doniczke(na szczęscie mieszka na parterze) Myśle ze opowiedziała o wszystkim swoim dzieciom bo one wyzywają mnie od obsrańców, probuje je i Marzenke udobruchać dziecią kupuje po lizaku, a jej przynoszę kawe z automatu z przychodni... Nie działa... Pomóżcie co mam zrobic aby zyskac od nowa jej zaufanie?? Wino tez nie pomaga... Juz poróbwałem:( POMOCY

marna prowokacja najbardziej rzucilo mi sie w oczy ,,dziecią'' om powinno byc na koncu :classic_cool:

Gość rysiekkołnierzyk
kochana ja nie dowidze czasem a juz na starość nie pamiętam zasad pisowni... Przepraszam

Gość rysiekkołnierzyk
wycieracza ma 50 na 50 wiec nie trudno trafic. Pomóżcie ja nie wiem co mam zrobic zeby przestała sie na mnie boczyc:(:(:(

hahaha no masz wyobraznie,fantazja Cie ponosi na starosc :P hehehe , no gdyby tak kazdy sral na zawolanie i sikal ... :P Piszesz bajki :P pozdrawiam

kwiotka jej kup , albo zerwij z laki :P daj buzi,przytul , wiersz napisz:p hahaha a potem jakies bzyky, bzyku :P

Gość rysiekkołnierzyk
hmmmm wiersz nie wchodzi w gre bo nic romantycznego nie wymyśle a może Ty wymyślisz??

wiesz jamoge pisac, ale raczej o zlamanym sercu, albo dla wlasnego chlopaka, bo to moje uczucia... nie pozwole bys wykorzystal moja wene :P a moze zarecytuj jej Mickiewicza :)

Gość rysiekkołnierzyk
niestety ja umiem tylko kawałek ody do młodości czy jakoś tam... Nic spróbuje z kwiatkiem, a dzieciom znowu kupie po lizaku:(

Gość rysiekkołnierzyk
hg