Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały remoncik

Tekst na ścianie w pokoju

Polecane posty

Gość mały remoncik

Na pewno znacie te naklejki na ściany, których teraz pełno: drzewka, kwiatki itp itd. Ja chciałabym na jednej ścianie mieć tekst i kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Mam tylko wybrany tekst, czcionkę i farbę :) Na pewno nie zrobię tego bez jakiegoś szablonu/naklejki. Czy mogę gdzieś zamówić szablony z literami z wybraną przeze mnie czcionką? Czy może jest na to jakiś łatwiejszy sposób?

Gość mały remoncik
Lubie jak mój krok przyciąga wzrok innych facetów.A na dyskotece to boje sie nawet do kibla pójść, dlatego moje zwieracze są wytrenowane jak triceps Pudziana, a mój pęcherz jest odnotowany w księdze Guinessa, jako największy stuczny zbiornik wodny na Ziemi.

Gość a jaki tekst sobie dajesz

Gość mały remoncik
spadaj podszywie durny! A czy to naprawdę ważne? :D

Gość mały remoncik
co śmieszne?

Gość mały remoncik
No tak, bo lepiej sobie drzewo nakleić :P Bardzo się cieszę, że ci poprawiłam nastrój :) Papa.

Gość mały remoncik
Cóż za otwartość umysłu :D I jak zwykle na kafe - człowiek zadaje sensowne pytanie to go zjadą. Ale gdybym pytała o pozycje łóżkowe to zaraz by się każdy idiota wypowiadał jak specjalista. Ok, nie było pytania, znikam.

Gość nie masz w mieście drukarni
albo jakies duże ksero. tam zapytaj.

Gość bylo coś
na ten temat w magazynie 4 katy na gazeta.pl i dekoracja byla wykonana w poligrafi / punkcie xero

Gość only ajjj
a moim zdaniem bardzo fajny pomysł!! ;)

Gość jusiag
Pomysł jak najbardziej do zrealizowania :) Wiele fajnych tekstów już znalazło swoje miejsce na ścianach. Pod tym linkiem znajdziesz przykłady tekstów robionych na zamówienie, może coś Cie zainspiruje: http://www.fabrykafantazji.pl/newsdesk_info.php?newsPath=8&newsdesk_id=45 A tutaj znajdziesz przykłady gotowych już dekoracji (Zdjęcia): http://www.fabrykafantazji.pl/(...)newsdesk_id=179 A poniżej film z dekorowania w salonie meblowym, jest tam również tekst: http://www.youtube.com/watch?v=vRUd90TxPMc Więcej przykładów dekorowania szablonem znajdziesz na www.fabrykafantazji.pl