Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala-18

PROSZE O POKOC !!

Polecane posty

Gość Ala-18

mam wydzieline biało-lekkobrązową ... do tego wziełam odorobine na plec to jak ''koza wyglądała''nie potrafie tego wyjascic albo jak galaretka ... czy powinnam się zgłosic do ginekologa a może to być ciaża ??:> prosze o rade

Gość bueheheheheeeeee
tak to ciąża, też tak miałam. Gratuliję bobasa :)

Gość Ala-18
chodzi o to ze miesiączka mi sie spoznia 10 dni wspołzyłam z chłopakiem w dni płodne do samego końca .. potem dostalam palmienia rózowo-brązowego i na tyle..czekala na termin miesiączki ale sie spoznia 10 dni ..chcialam się zapytać czy w ciązy wydzielina się z mienia czy mozna zauwazyć coś ..

Gość zrób test zamiast się pytac
współzyłas w dni płodne do końca bez zabezpieczenia i okres Ci się spóźnia? Po co Ty w ogóle pytasz, zrób test lepiej bo pewnie będziesz mamą

Gość bueheheheheeeeee
rozumiem, że chcesz dziecka, jezeli współżyłaś w dni płodne. Wydzielina w ciązy jest biała, gęsta. A taka galaretkowata występuje w czasie owulacji. Zrób test najlepiej to będziesz wiedziała.

Gość Ala-18
no chce chce .. dlatego odłozyłam atabletki w ok.16 17 dniu i potem wspołzyłam do końca..a i dodam że wczesniej brałam o nieregularnych porach raz rano raz wieczorem..wiec jest mozliwosć ? zrobilam test ale przed spodziewaną miesiączką jakies ok 3 dni wyszla jedna kreska ..

Gość ona_gumowa_
to zrob tes za tydzien ;)