Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutna 000patka

jak on tak może.....nie rozumiem...

Polecane posty

Gość smuutna 000patka

znam takiego chlopaka..juz dawno..na poczatku spotykal sie z moja najlepsza kolezanka..ale i tak juz wtedy wydawalo mi sie ze jest taki ze za wszystkimi dziewczynami goni..ale milczalam..zawsze tak na mnie patrzyl ale nigdy nie mówilam tego przyjaciolce..nie chcialam jej wszytskiego psuc..teraz juz od dawna sie nie spotykaja...noo i my na imprezie niedawno kilka razy spotkalismy sie gadaliśmy potem po imprezie noo nie moglam sie mu oprzec bo nie ukrywam ze mi sie nie podobal chociaz jest jaki jest i o tym dobrze wiedzuialam glupia bylam..tylko sie z nim w sumie calowalam..potem spotkalismy sie w domu tez sie calowaliśmy i wogule...a teraz .......nie riozumiem tego..moze sama sobie wmawialam ze moze naprawde sie we mnie zqakochal..i ze bedzie chcial ze mna byc..aaa on wczoraj na imprezie na moich oczach jakby nigdy nic miedzy nami nie bylo...bawil sie i obsciskiwal.. z innymi dziewczynami aa nawet poszedl do tej mojej kolezanki...nie rozumiem go...z jednej strony jak sobie pomysle ze jest taki hój...ale z drugiej cos mnie do niego ciagnie..dlatego nie moge tego zniesc ...aaa mialam taka nadzieje.....kurde a mówia ze trzeba zawsze wierzyć...bo cholere mi nadzieja....ona juz chyba nie istnieje../.

Gość adsd
olej go ja tez taki kiedy s maialm to potem ze mnie kurwe zrobil w oczach innych on traktuje laski jak przedmioty do ruchania

Jeju olej go, bo to pies na baby. On sie nie zmieni, raczej trafi kiedys kosa na kamien.. Po prostu szkoda slow na takiego goscia, Twoja przyjaciolka napewno poczulaby sie zraniona ze z nim krecisz, pomimo ze to byly juz.. ale wiesz skoro on tak postepuje to calkiem mozliwe ze robi jej na zlosc i Toba sie tylko bawi, przykro mi to pisac ale taka moze byc prawda.. Olej go z gory bo nie dorosl do powaznego zwiazku a po co Ci dzieciak ktorego musisz bawic??

Gość waryatka
ile ty masz lat ? z wypowiedzi wnioskuje ze z 16?