Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

czy jjest tu ktos z jaworzna?

Polecane posty

Gość jestes z
gryziesz gryziesz i rozgryzc nie mozesz widze:P

nie, nie, o cos innego mi chodzi :) szukam studio piercingu bo nasz totem zamkniety:) nie wiesz dlaczego? :) bo innego chyba nie mamy? cos kiedys slyszalam o tym kolo cmentarza, ale nie wiem czy to prawda a i powiedz mi, znamy sie osobiscie czy z widzenia?:)

Gość jestes z
ten kolo cmentarza byl malo profesjonalny wiec nie polecam:p i chyba juz nie funkcjonuje. a Totem to nie wiem , pierwsze słysze szczerze mowiac, ze zamkneli od Ciebie , przeciez dobrze prosperowal , certyfikaty wszystkie ok mieli , moze po prostu przeniesli? ojj nie ma co sobie zawracac głowy skad sie znamy :)

wiesz nie wiem, bo z ulicy widzialam tylko ze zamkniety a ze jade na noc do jaworzna do przyjaciolki to myslalam ze od razu jutro w jaworznie sobie pojde, ale szukam na necie i kapa, nic nie ma nie musisz mowic kim jestes, tylko daj mi jakas podpowiedz jestem ciekawa czy znasz mnie osobiscie i czy nie doznajesz szoku jak czytasz co ja tu wypisuje:) bo wiekszosc znajomych pewnie by sie zdziwia

wiekszosc tych znajomych, ktorzy znaja mnie tylko na "czesc, co slychac" :) bo Ci blizsi mnie znaja swietnie i nawet kafe czasem czytaja i wiedza, co tu pisze :)

Gość jestes z
nie, nie jestem zadnym bliskim znajomym . ale sama wiesz jak to u nas, kazdy kazdego kojarzy :)

mam tylko nadzieje, ze nie koarzysz mnie z liceum, bo wtedy bylam gruba i brzydka :D:D:D pod jesionem jest troche daleko ode mnie, wiec sasiadka racze nie jestes kurde zaintrygowalas mnie a ja tu takie rzeczy pisalam, o seksie, bylych chlopakach itd :| po czym mnie poznalas? po tym francuskim?

kurwa, ze tez takie rzeczy zawsze przytrafiaja sie mi :O nie jestes z OM?

a ja Ciebie tez bede kojarzyc? powiedz kim jestes, i tak nie znam Twojego czarnego nicka no kuuurde ciekawa jestem jak nie wiem co