Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezooo

Czy ktoś potrafi postawić karty lub tarota??Pytam poważnie.Pliss

Polecane posty

Gość jezooo

j.w. Powróży mi ktoś??Ale bez jaj:(

Gość panna p
dajesz pytanie

Gość TAROT KARTY DIABLA
WEZ KUBEK PO KWIE PRZEWROC GO DO GORY DNEM NA BIAL TALERZYK POTEM ZOBACZYSZ JAK TO CIEMNO WIDZISZ,;-)) A TAK SERIO JAK INTERESUJA CIE WROZBY SAMA SIE NAUCZ WROZYC; ALE ZAPAMIENTAJ TAROT COS SOBIE ZA WROZBE OD CIEBIE WEZNIE ;CZYLI MOZE TO BYC NAWET KILKA LAT TWOICH ZYCIA;LUB SZCZESCIE TWOJE; NIE BADZ ZA BARDZO CIEKAWA CO CIE CZEKA; BO TO ZGUBNE JEST; wiem cos o tym sama kiedys bylam u wrozki,i nic ciekawego mi nie powiedzial tylko tyle, ze poznam, faceta za granica, i bedzie on moim mezem, stalo sie tak,ale co z tego to skonczony gamon, lepiej by mogla mi w tedy cos milszego powiedzic, powiedzial ze bede mial syna pierwszego stalo sie i tak,ale co potem bylo to juz same katastrofy, wypadek autem prawie tragiczny, operacja na tarczyce ,cesarka, rak w rodzinie,malo nieszczesc, ..itd,,,duzo by wymieniac, serio nie badz ciekawa przyszlosci, bo moze cie nie milo zaskoczyc,tarot to karty diabla, nie zapomnij o tym! LUDZIE CO WROZA NIE SA SZCZESLIWI!! kiedys jak milam z 20 lat , gdzies wyczytalam jakos tak~ze w nocy WPATRZEC SIE W LUSTRO TO ZOBACZY SIE PRZYSZLOSC; OCZYWISCIE TAK ZROBILAM; I CO ZOBACZYLAM TYL SCIANY A NIE SWOJE ODBICIE; TAK SIE WYSTRASZYLAM; ZE NIE MOGLAM ZASNAC; A BYLAM SAMA W DOMU::duzo mam do opowiadania,ale kto ma zamiar tego sluchac,przestalam igrac z diablem, jak przyszedl do mnie, w nocy w snie:-( SERIO POMYSL NAD TYM CO NAPISALAM; DLA TWEGO SZCZESCIA

Gość jezooo
Nie,no ja po prostu mam 1 ważne dla mnie pytanie,które nie daje mi spokoju,a kiedyś wierzyłam w takie rzeczy..

Gość da sie zyc
PODAJ PYTANIE TO CI NA NIE ODPOWIEM

mam dziś dzień ezoteryczny, więc może, jak chcesz, jeśli podasz mi liczbę od 1 do 22, a jeszcze do tego , dzień i miesiąc urodzenia, to powiem ci do jakigo anioła się modlić.

Gość jezooo
Bardzo miły blondyn-jakoś Ci nie ufam:P Do reszty-byłam dziś na rozmowie w sprawie pracy na której mi bardzo zależy (to był już 2 etap),ale chyba niezbyt mi poszło:(.Czy jest szansa,że jednak dostanę tą pracę????? Jeśli nie- to kiedy dostanę nową,lepiej płatną pracę?? :( Podać datę urodzin?:classic_cool:

Gość jezooo
Halo??:(

Gość jezooo
Że co?:O

chyba jednak , tobie bardziej nie ufają, bo cie najzwyczajniej w świecie olali, cóż zdarza się......

Gość aaaaaaaaaania
blondyn odpowiesz na moje pytanie?