Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 idzie jesień :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mende Dvortzowe Napisano Sierpień 28, 2008 chcesz 30stkę simplusa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 nie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marella 0 Napisano Sierpień 28, 2008 dlaczego straszne? jesień jest piękna kiedy świeci słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idzie jesień Napisano Sierpień 28, 2008 kolorowe liście niesie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 tez mnie to martwi :( nienawidze jak zaczyna się robić i potem jest zimno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 działa na mnie depresjogennie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 i zmusza do spania w skarpetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Sierpień 28, 2008 godzina 5 rano,listopad, na dworze zimno , ciemno, pada deszcz , budzisz się patrzysz przez okno i dalej wtulasz się w kołderkę cieplutką i śpisz :) - to też jest jesień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziuleczka** Napisano Sierpień 28, 2008 i szkoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beeatkaaa Napisano Sierpień 28, 2008 a ja nienawidzę 30 stopniowych upałów :O juz wole jesien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliczna maua Napisano Sierpień 28, 2008 Ja lubie jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 listopad godzina 6, ciemno, zimno, szaro, a ty musisz opuścić swoją cieplutką kołderkę i iść do szkoły - to też jest jesień ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Sierpień 28, 2008 godzina 5 rano,listopad, na dworze zimno , ciemno, pada deszcz , budzisz się patrzysz przez okno i musisz wstać do pracy- to też jest jesień. masakra, też nie lubię :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 dzień coraz krótszy...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jest fajnie dopierooooo Napisano Sierpień 28, 2008 godzina 5 rano,listopad, na dworze zimno , ciemno, pada deszcz , budzisz się patrzysz przez okno i dalej wtulasz się w cieplutkie ciałko UKOCHANEGO i śpisz dalej - to też jest jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Sierpień 28, 2008 taka jedna dziołcha :D ja w sumie wolę taką pogodę, co by więcej zakrywać niż odkrywać, ale wczesna wiosna mi wystarczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorelka 0 Napisano Sierpień 28, 2008 masz racje to mnie przeraża znowu te ciemności i tak nie lubie zimna brrrrrrrr oby nas jeszcze uraczyła złota jesień to będzie mniej tej zimnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 złudzenie_optyczne mamy te same skojarzenia z jesienią :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Sierpień 28, 2008 godzina 5 rano,listopad, na dworze zimno , ciemno, pada deszcz , budzisz się patrzysz przez okno i zauważasz, że znowu kurwa śpisz sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ok wredoty powiedzmy, że jest niedziela i do pracy ani do szkoły się nie wstaje :) to takie fajne uczucie ... :p pod warunkiem oczywiście że wstawać nie trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 październik godzina 8.00, wychodzisz z domu a tam zimno, zawieja, kałuże po kolana, parasol ci wywraca na drugą stronę :O makijaż ci spływa od wiatru.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 mi to sie nawet nie chce patrzeć przez to okno :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorelka 0 Napisano Sierpień 28, 2008 oj będzie potrzebny dobry humor jakieś komedie i ksiązki to szybciej minie i mniej bolesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 ta i potrwa pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złudzenie_optyczne 0 Napisano Sierpień 28, 2008 niedziela? nienawidzę niedziel :O :O :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj a jesnien co przyniesie Napisano Sierpień 28, 2008 a ja lubie jak się zmieniają pory roku, zawsze wtedy zmieniam zawartosc szafy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 ale to jedna niedziela tylko, a przez resztę tygodnia trzeba sie męczyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Sierpień 28, 2008 na tę okoliczność zakupiłam fioletowe grube rajstopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna dziołcha 0 Napisano Sierpień 28, 2008 fioletowy modny teraz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach