Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiriska-23

Nie mam prawie piesi. Noszę stanik 70a.

Polecane posty

Gość a taka jedna
Szczupła kobieta nigdy nie nosi 85 lub 80, tylko mniej.

mam bardzo jedrne piersi i czasem nie nosze stanikow :) wiecie co ja sobie zaraz sprawdze ile mam pod biustem :P

kurcze w szoku jestem, pod biustem mam 74 a w biuscie 92 , to jaki to wkoncu rozmiar bo juz sie potracilam

Jak masz pod biustem 74, to jakim cudem te staniki 85 w obwodzie Ci nie wiszą?? Właśnie dlatego napisałam, że nosząc stanik 85 szczupła nie jesteś. Oczywiście założyłam, że masz dobrze dobrany rozmiar. Albo gdzie Ty te staniki kupujesz, że 85 Ci nie odstaje??

Wielbiciel nie wiem, czy się nie przedawniło ;) Przy innej okazji, dziś nie będę szukać. Zrobię nowe i wkleję :)

Oczywiście w staniku. A w ogóle to było przy temacie o kostiumach kąpielowych :) Może znajdziesz, jak dobrze poszukasz :)

u mnie w sklepach czy na targu obojetnie gdzie bym nie poszla rozmiarowki sa takie 34/75, 36/80, 38/85, 40/90 i ja nosze wlasnie te 38/85

Lady Love naprawdę wejdź na temat o biustonoszach i tam Ci dziewczyny powiedzą. Faktycznie rozmazujesz biust. :O Chcesz go zniszczyć?

Z tym rozmazywaniem to trochę ponosi te dziewczyny... Że źle dobrany i piersi mogą się źle układać to fakt, ale nie przesadzajmy... Mi też kiedyś jakaś wciskała, że mi stanik coś rozmazał :) A ja mam jakie mam od zawsze :)

u mnie poprostu nie ma rozmiarowek typu 75A, czy 70B itd przynjamniej z takimi sie nie spotkalam, a staniki mi sa naprawde dobre, nawet ramiaczek nosic nie musze, nie mam obaw ze mi spadnie

Nie mam, skasowałam od razu. To było na szybko zrobione zdjęcie, dziewczyny pokazywały, jakie kostiumy sobie kupiły na ten sezon, więc i ja się pochwaliłam :)

Gość fgffdgfdggfdgg
Zarzućcie jakimś topiciem, w którym laski z forum pokazują swoje ccye |(nawet w kostiumach) :P

No właśnie był taki :) Nie chodziło o cycki, tylko o stroje kąpielowe :) Ale oczywiście nie da się pokazać zdjęcia w kostiumie bez odrobiny cycka :) Ale nie wiem, gdzie jest ten temat, nie mogę znaleźć...