Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redler

Ocencie

Polecane posty

Gość redler
Jak mój penis staje to napletek sam się nie ściąga. Mogę go ściągnąć ręką. Dużo skóry? Mi się wydaje, że dokładnie w sam raz. Jakby było za mało, żeby zakryć żołądź kiedy staje to byłoby jakoś tak głupio. Ale za to co innego następuje samo:) Jak stoi i jest ściągnięty napletek a potem zwiotczeje to napletek sam się nasuwa:)

Gość redler
Fakt, uczucia są najważniejsze. Ważne tylko, żeby coś nie przeszkodziło aż mimo uczuć. Ale z tego co mówicie takiej obawy nie ma, więc jest super:) A raczej mam nadzieję, że będzie super:)

Gość redler
Czemu boisz się zapytać ile mam lat?

Gość redler
Czy ja wyglądam na nieletniego?:) Oj nie nie, to masz nieuzasadnione obawy. Ja raczej za stary jestem niż za młody...:)

Gość no i spokoj swiety...
hmm...ja ci osobiscie powiem, ze z tego co widac na zdjeciu to za gruby to on nie jest...tzn. przecietny. Czy dlugi...? moze troche...ale w sumie dlugosc nie ma znaczenia...bo nie wiem czy wiesz, ale kobieta nie odczuwa zadnej roznicy miedzy czlonkiem dlugim a krotkim. Liczy sie grubosc, a twoj jak juz pisalam jest przecietny....no ale moze jak cipka ciasna, to sie zadowoli:D

Gość redler
Aż z ciekawości kiedyś zmierzę ile ma obwodu. Któraś z dziewczyn tu napisała, że jak 7cm to dobrze. To zobaczę jak mój wypadnie na tym tle ale mam przeczucie, że jednak będzie więcej...:)

Gość redler
a Ty ekaterini ile masz lat?:)

Gość redler
Strasznie wcześnie i znienacka mówisz dobranoc:) No bo mnie zaciekawiło czy jesteś ode mnie starsza czy młodsza:)

Gość darni
to daj fotkę ze ściągniętym napletkiem...i nie każdy tak wygląda bo mój mąż nie jest obrzezany a w czasie wzwodu napletek się zsuwa...nawet w ''zwisie'' nie jest zakryty napletkiem tylko widać ''główkę''

Tego nie wiem, natomiast powiedziałabym, że jestem pełnoletnia, ale jeszcze się całkiem nie rozsypałam. A dobranoc mówię wcześnie z rozsądku, bo jutro muszę baaaardzo wcześnie wstać.

Gość redler
nie będę już chyba dawał więcej fotek. Jest ok więc OK:) Dobranoc:)

Gość porażająca
tak, tak, tak sobie tłumacz, biedaku...