Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redler

Ocencie

Polecane posty

Gość chetna
stuleja ale jak trzeba to ustami sciągne za 10gr :)

Gość redler ty pajacu
najpierw prosisz o ocenę a potem się oburzasz jak ktoś krytykuje dziecinada

Gość redler
Nie mam japy, więc i jej nie "obfocę" :) 4,5 cm to dla Ciebie za cienki? Pisałem już (na innym topiku), że badał mnie urolog i nie mam stulejki

Gość no more fat
ale masz syf na biurku:o zresztą jaki pan taki kram :classic_cool:

Gość wed
tak. jest cienki i długi :O Lepszy już grubszy a krótszy. Mój mężczyzna ma 17 cm i w obwodzie ponad 7 cm.. mrauuuuuuuuu

Gość redler
Pogrążając się w głębokiej koncentracji wchodzę do tunelu metra w Suwałkach (który oczywiście istnieje tylko w mojej wspaniałej wyobraźni) i trę odbytem po szynie zasilającej co sprawia, że moja wątroba otrzymuje nową porcję energii potrzebnej do trawienia końskich czaszek, które pożeram regularnie na każdy podwieczorek.

Gość Oleczka-ka
Moim zdaniem trochę głupie jest takie wrzucanie zdjęć do oceny ;) W jakim celu to robisz?

Gość redler
obwód a średnica to dwie różne rzeczy. Ty piszesz o 7cm w obwodzie a ja o 4,5 cm średnicy. Może przeliczymy te dwie wielkości Wzór na obwód to 2 pi R (R to promień czyli połowa średnicy) W takim razie u mnie obwód to będzie 4,5 razy pi, czyli 4,5 razy 3,14 czyli 14,13 Nie wiem czy tak jest, bo nigdy obwodu nie mierzyłem tylko średnicę

Gość wed
a jak zmierzyłeś średnicę ?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Tak poważnie to popieram Olecz-kę, w jakim celu właściwie prezentujesz tu swoje "walory" i chcesz, byśmy je oceniali???

Gość redler
No trochę głupie jest ale w końcu anonimowe. Chciałem zobaczyć jak ocenia dziewczyna mojego penisa.

Gość wed
widać, że jest cienki i nic na to nie poradzisz :O

Gość TE PITAGORAS
średnicę powiadasz? założywszy, że twoja parówa jest idealnym walcem? LOL obwód zmierz głąbie poza tym biorąc pod uwagę stożkowatość tego co widać na obrazku, to pewnie mierzyłeś u nasady a liczy się raczej pierwsze parę centymetrów, tam jest potrzebna duża średnica i tam se zmierz. kurvva co za jelop, mierzy naciągając na swojakorzysć i wierzy w to potem i się tym cieszy

Gość redler
Średnicę łatwo zmierzyć. Przyłożyć linijkę i zmierzyć. Fakt tylko, że penis nie ma przekroju koła a elipsy a ja zmierzyłem tą większą średnicę. Jak mi się kiedyś będzie chciało to zmierzę obwód centymetrem:) Oj wysłałem bo wiele osób tu wysyła. Prawdę mówiąc trochę się przełamałem żeby to zrobić. A po co? Już mówiłem. Chciałem żeby jakieś żeńskie oko go oceniło.

Gość wed
no to wiedz, że nie masz czym się chwalić :O Wygląda jak parówkowa stuleja.

Gość TE PITAGORAS
nie musi być centymetrem, może być sznurkiem, tasiemką, kawałkiem paska z [papieru. pbwijasz, zaznaczasz, rozwijaszi mierzyszl inijką

Gość redler
mierzyłem bliżej końca a nie przy podstawie. Ale już przyznałem rację, że lepiej obwód zmierzyć

Ech redler, to średni pomysł na kafe prosić o OBIEKTYWNE oceny. Tak szczerze, moja opinia. Nie zachwycają mnie takie penisy z nie ściągniętym napletkiem, ale ostatecznie, gusta są różne, a poza tym, gdyby mój facet miał akurat takiego, to pewnie bym zaczęła w takich gustować. Czyli nie zadawaj sobie głupich pytań jak dziewczyny go ocenią :) jak przyjdzie co do czego, spodoba się.

Gość redler
dzięki ekaterini:)

Gość jezuschrystusOIOIOI
nie masz przypadkiem jakiejs stulejki? ten naplet dziwny jest jakis

Gość chetna
zazdoszcza ci :D

Gość Oleczka-ka
Średnicę moim zdaniem zmierzyć cięzej niż obwód, bo przecież aby zmierzyć obwód wystarczy dookoła przyłożyć centymetr, a żeby zmierzyć srednicę to najlepiej byłoby siusiaka na pół przeciąć :D No właśnie moim zdaniem takie zamieszczanie zdjęć swoich walorów i prośba o ocenianie ich to głupota. To ma na celu podwyższenie ego? Jak widzisz, średnio to wychodzi, bo dziewczyny wybredne;) Niech oceniają Twój charakter, intelekt, zainteresowania, a nie wygląd członka bo to moim zdaniem naprawdę sprawa mniej istotna. Poza tym zawsze jest ryzyko, że wejdą tu zakompleksieni panowie z kilkucentymetrowymi penisami i podszywając się pod dziewczyny zgnoją Cię i wyśmieją ;)

Gość Oleczka-ka
Ekaterini- dobrze powiedziane, jak przyjdzie co do czego to się spodoba ;) Jeśli zależy Ci na tym, aby się spodobał kobiecie, która coś dla Ciebie znaczy (a zakładam, że o to szczególnie chodzi) to nie martw się tym. Ja bym uciekła chyba tylko w momencie, gdyby penis mojego faceta okazał się mały jak u dziecka albo z potrójnym napletkiem :D

Gość bassami25
zajebisty !! tylko naciagniety napletek głupio wyglada :O

Gość redler
Już pisałem, że stulejki nie mam. Oleczka-ka No masz rację ale w sumie wyszło na dobre

Gość bassami25
ale to dziwne bo jak penis staje-rośnie to napletek sam sie sciaga w dół ... hmm...widocznie duzo masz tej skóry... :O

Gość redler
Nawet nie sądziłem, że dziewczynom może się nie podobać penis z nie ściągniętym napletkiem. W końcu tak wygląda stan naturalny:)

No więc redler, jeśli chodzi o "stan naturalny" to różnie to wygląda. To jest tylko jeden z typów. Z tego co się orientuję ryzykuję tezę, że kobietom pasują najbardziej takie pośrednie - ani nie całe odsłonięte, ani zakryte. Ale wszystko oczywiście jak już wspomniałam jest kwestią upodobań i gustu. No i uczuć :)