Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiggy dinggy ya hara

znowu prawko jazdy

Polecane posty

hmmm... "wyjeżdzam " teraz dodatkowe godziny przed egz i jestem załamana, idzie mi fatalnie, moja płynność jazdy poszła sie j...ć :O powiedzcie mi, ze sie poprawię... wszystko mi sie wali a teraz jeszcze nie daje rady z tą jazda , są momenty, ze mam ochotę to pizdnąć... :( ehhhhhh....... :O

Gość śliczna maua
Nieee wiem, ja tam po prostu nie robie prawka jazdy. Chłopak mnie wozi :D

Gość nie daj sie zlapac
ja zdałam za 5 razym :D powodzenia

Gość naiwniak glupi
gdzie zdajesz?

gdynia jeszcze kilka jazd temu szło mi nieźle, ale teraz - jakoś za szybko jadę :(

Gość wiolllllllla
dokup sobie jeszcze więcej godzin, nie każdemu wystarcza 30 czy 40 godzin, co nie znaczy,że będą złymi kierowcami.

maua - mnie też wozi i co z tego ....

Gość śliczna maua
No to z tego że sama nie musze :D

no mam nadzieje, ze to kryzys przejściowy... bo jakbym miała jutro egz to po dzisiejszej jeżdzie chyba bym nie poszla :O

maua - a ja cenie sobie niezależność, taksy są ok ale nie zawsze sie sprawdzają...

Gość reniaaaaaaaaaaa
to jak cię puścili na wewnętrznym jak nie umiesz jeździć?

Gość śliczna maua
Wiem jak jeżdżą moje koleżanki (jeżdżą jak łamagi :o boje się z nimi jeździć w jednym samochodzie), i wiem jak jeździ mój facet... Nie ma porównania, więc po co kolejne zagrożenie dla ruchu drogowego? :classic_cool:

normalnie , jezdzialam ok, a teraz mam kryzys, brak mi dynamiki :O

Gość diablica w pradzie
przejdzie ci, też tak miałam, potem szło mi zajebiście, a na końcu nie zdałam :D od tego czasu pierdolę prawo jazdy, bo się załamałam kompletnie, jeżdzę z facetem.

nie martw się, czasem tak jest że na jazdach idzie źle a potem egzamin się zdaje ja zdałam za 5 razem

Gość ulala...lala
bedzie dobrze ja uwazam, ze lepiej jet miec taki kryzysik przed egzaminem niz na egzaminie ja zdalam za pierwszym razem, a orłem nie byłam egzamin niew jest az tak straszny jak sie go przedstawia powodzenia bedzie dobrze dzien przed egzaminem wezmiesz dodatkowa godzinke lub dwie i powinno pojsc z gorki;)

Gość nie martw się..
nie przejmuj sie.... ja zdalam za 4... przed 1, 2 i 3 egzaminem szlo mi na jazdach swietnie... instruktorzy mowili ze mam duze szanse zdac... przed 4 mialam jazdy... tylko 2 godziny.. matura prawo jazdy.. wszystko sie wymieszalo. bylam potwornie zdenerwowana, zestresowana i zmeczona.. przed tym osatnim egzaminem na tych jazdach szlo mi wszystko fatalnie... udalo mi sie nawet wjechac pod prad.... w zyciu tak zle nie jezdzilam.. nawet poczatki byly lepsze;/ zawsze na jazdach przed egzaminem szlo mi dobrze a instruktorzy pelni optymizmu mowili ze naprawde mam spore szanse... przed ostatnim na jezdzie facet tylko odburknął : powodzenia... wyszedl i klapnal drzwiami. a ja spokojnie wysiadlam z samochodu, wiedzialam sama jakich glupot narobilam i szanse mam tak ogromne ze az zadne... w domu powiedzialam ze ide ostatni raz bez wzgledu na wynik.. i poszlam.. faktycznie ostatni raz :)))) zdalam ;]

witaj a ja tez zdaje w gdyni i masakra narazie oblalam tylko raz ale znajac nasza kochana gdynie to jeszcze bedzie z 4 razy wrrrrrr!!!!

Gość anulkaaaa
tiggy dinggy ya hara---kiedy zdajesz?? ja w poniedzialek i jest fatalnie tak jak u ciebie:)

Gość zupełnie się nie martw
Ja w dniu egzaminu na jeździe jechałam fatalnie. Źle na rondach, bez kierunkowskazów. Ale zaszłam na egz i się skoncentowałam i zdałam za 1szym razem. Także nie przejmuj się, koncentracja i odrobinkę luzu. Bedzie ok.

Gość frappeee
A na czym oblaliście? Mi zostało tylko 10 godzin.. Mam juz termin egzaminu, teraz miesiac przerwy w jezdzie, bo zostawilam te 10h przed ... Na poczatku szlo mi calkeim dobrze, a teraz mam takie same wrazenie jak ty - autorko - ze wszytsko poszlo sie j*** . chyba kryzys.

Gość frappeee
Poczytalam Was pocieszacze i mam nadzieje, ze kiedys sie uda.. zdac ;) na pewnoe oprocz umieetnosci , trzeba miec sporo szczescia!

ja dopiero za 2 tyg, ale wczesniej nie bedzie mnie w miescie wiec nie bede dużo jezdziła... anulka - powodzena :) dzieki za słowa otuchy, już mi przeszło rozżalenie trochę,,, mam nadzieje, ze uda mi sie zmobilizować jakoś wewnętrznie i uda sie...chociaż nie zbłaźnić ... nie nastawiam sie oczyiście, ze zdam za 1szym razem znając statystyki ale kiedyś trzeba zacząć... :O ;)

mój instruktor ocenia to 50/50% szczęście/umiejętności...

Gość frappeee
Najgorsze jest to, że na początku miałam jakiś zapał i chęci, a od kąd nie idzie, to... ide zestresowana na jazde i wracam jeszcze bardziej. i sama nie rozumiem dlaczego nie potrafie się skoncentrować .

Gość krecona20
tez czekam na egzamin, pol miesiaca nie jezdzilam, za niedlugo mam jazde zobaczymy jak bedzie:)

ja to jestem zmęczona - mam sajgon w pracy ... i jestem po prostu zmęczona...w ogóle dziś to już nie chciało mi sie jeździć chciałam jak najszybcioej wysiąść a zazwyczaj to traktowałam jako fajną zabawę i nawet odstresowanie... :O

frappee - może masz tak jak ja: mnie do poprawy wyników mobilizuje pochwała, docenienie, krytyka mnie tylko irytuje :O ciezki charakterek mam ;)

Gość frappeee
tiggy, dokładnie mam to samo. Jak wszytsko szło gładko to byłam zadowolona i usatysfakcjonowana. Ale jak ostatnio musiałam wysłuchiwać krytyki, to nie potrafiłam się skupić na jeździe, ciągle popełniałam kolejne błędy.. Błędne koło. Nie lubię kiedy ktoś ocenia każdy mój ruch ! i też zdaje sobie sprawe, ze to nieciekawa cecha charakteru.. ale tak już mam. Ciepłe słowo mnie mobilizuje, żeby dać z siebie jeszcze więcej, krytyka - wręcz przeciwnie.. Głowa do góry, wierzymy na słowo, tym którzy przez to rpzechodzili. Pokonamy złą passę! :)

Gość arance
ja zdalam za 3 instruktor mi podopowiadal mruknieciem co mam robic, teraz nie jezdze jakos wysmienicie ale mam to w d*. na uczelnie i aero se dojade ahaha