Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effelinka

PRACA...

Polecane posty

Gość effelinka

Czesc...mam taka sytuacje ze potrzebuje pieniedzy...;/ nie musze ich miec duzo...wystarczyloby 300zl na miesiac... Co mam zrobic? Wiadomo ze nigdzie mnie do pracy nie przyjma (do takiej stalej) bo bede studiowac dziennie...fajnie by bylo miec jaka prace w domu czy cos takiego...moze pomozecie mi cos wymyslec?? Bo ja juz naprawde nie wiem...a nie mam z kim nawet o tym pogadac...potrzebuje chociaz jakichs rad, pomyslow... Bede studiowac jezyk obcy wiecwiem ze za jakis rok lub dwa lata bede mogla udzielac korepetycji..ale to tez nie jest takie pewne no i potrzeba troche czasu zebym bardzo dobrze opanowala jezyk....

Gość może prostytucja
:)

Jakaś hostessa, promocje?? Praca w weekendy, a w niektórych firmach całkiem nieźle podobno się zarabia.

Gość effelinka
prostytucja odpada..wiedzialam ze beda takie pomysly :P zastanawialam sie tez nad modelingiem...bo ostatnio dostalam wizytowke od jakiegos fotografa..wiec wiem ze uroda moze pomoc mi jakos zarobic...ale jakos nie chce m isie wierzyc ze nie beda jakos tego probowali wykorzystac szantazem czy jakimis dziwnymi propozycjami..a tego bym chciala uniknac.. juz sie duzo w zyciu takich tesktow nasluchalam ;/ co do hostessy...hm..tez dobry pomysl, ale nie wiem czy bym dala rade tam ;/ bo wiem ze to nie jest takie latwe i przyjemne jak sie wydaje...

Gość effelinka
a jak wy sobie dorabiacie lub dorabialiscie?? pomozcie mi..:(

możesz pracować jako hostessa, udzielać korków, choć czasem zdarzają się oferty na 1/2 lub 1/4 etatu i wtedy zatrudniają studentów poszukaj na: www.pracuj.pl. www.jobpilot.p czy innym portalu z ofertami pracy.l

Gość upppppppppppppppppp
przeciez juz teraz mozesz udzielac korkow np dzieciakom z podstawowek czy gimnazjum, do tego nie trzeba miec studiow mgr i bieglej znajomosci jezyka. sam fakt ze dostalas sie na studia znaczy ze znasz juz dobrze ten jezyk

Gość effelinka
boje sie zatrudnic gdzies na stale bo stduia dopiero zaczynam a nie wiem czy dam rade pracowac i stduiowac tak na pierwszym roku... poza tym ciezko o prace na tak maly etat ;/ a ja sie ucze francuskiego a mysle ze malo osob tym bardziej w podst.czy w gimn. ma ten jezyk ;(

Gość anka malaa
podaj swoj adres email, podesle ci kilka ciekawych informacji

Gość effelinka
nie mowie ze to cos bardzo trudnego..ale wiem ze to troche nie wdzieczna praca..generalnie takie osoby sa dla wiekszosci ludzi wkurzajace gdzie wciaz probuja cos zagadac... chcialam skladac dlugopisy :P ale wiem ze oszukuja strasznie ;/