Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz jeszcze

zadam to pytanie

Polecane posty

Zdrowy na głowę facet jest zazdrosny jak widzi w oczach swojej ukochanej, że jakiś inny jej się podoba (nawet tylko fizycznie), ale zdrowy na głowe facet nie dopuszcza do siebie pewnych myśli i emocji - dojrzałość to głównie sztuka panowania nad samym sobą... nad emocjami i kierunkami myślenia :)

Gość raz jeszcze
Czyli nie mam się o co martwić? Wydziwiam? Nie ma znaczenia to, że smsy zaczął jej wysyłać już po drugim spotkaniu (z idiotycznymi pytaniami), że pisze do niej hello pretty girl i szuka info o niej w googlach?

WIesz... o szukaniu w goglach nic nie mówiłaś... o treści "preety gir" tez nie... No to lece :P

Gość raz jeszcze
No wiecie Chłopcy: co mu powiem? co wypisujesz w smsach to X?

Gość raz jeszcze
Wy pisujecie do koleżanek takie esy?

Zwiazek to szczerosc, boisz sie szczerosci, a nie grzebania w komorce? OK on tez nie gra fair bo niby po co pisze, ale moze to trzeba wyciagnac spokojnie i bez emocji na swiatlo dzienne? W koncu jestescie razem, to nie czekaj az bedzie za pozno. Szlag, singiel jestem i sie madrze. :(

Zależy jak to przyjmie prowokatorze :) Jeśli jest konstruktywno-dedukcyjny facet to odbierze inwigilację małego wibrującego przedmiotu jako brak zaufania i zacznie się zastanawiac na sensem związku :)

Gość raz jeszcze
Sama nie wiem, może trzeba. Pytałam, bo nie chciałam robić z igły wideł. Zobaczymy, co będzie dalej, a teraz chyba wyluzuję. Dziex za pomoc.

Gość raz jeszcze
I podkreślam - to nie była inwigilacja, ale raczej przypadek ;)

Be cool :) Idę w kimono - lampka wina wypita, bąk puszczony, okno otwarte, mogę spac spokojnie :D Dobranoc wszystkim - co złego to nie ja :D

Gość upfebnkljgf
up