Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szagata

Pytanie dotyczące zakładania gumki.

Polecane posty

Gość Szagata

Generalnie eee jestem przed pierwszym razem, i mam pytanie dotyczące zakładania prezerwatywy: napletek trzeba ściągnąć całkowicie,czy nie musi być ściągany,no i w sumie rozmawiałam z moim chłopakiem,powiedział,że przy zakładaniu [sprawdzał] strasznie boli go moment nałożenia na żołądź i rozwijania na nim gumki,mowił że to może byc związane z tym,że był suchy. więc pytanie - czy moge go najpierw troche pomeczyc,zeby zwilgotniał,a potem nałozyc prezerwatywe? czy trzeba na suchego?.. pytam,bo jestem zielona,w sumie mam 20 lat ale nigdy nie interesowałam sie zbytnio sexem,gdyz nie miałam odpowiedniego partnera. Z góry dziekuje za porady.

Gość poood.n
to "pomeczyc" rozwaliło mnie:P

Gość Szagata
Och no wiadomo o co chodzi :D po prostu podotykać,żeby stał sie wilgotniejszy. odpowie mi ktos?

Gość norma jeans
A to ja się bezczelnie wetnę w temat. Z tego co wiem, trzeba ściągnąć całkiem napletek. Wydaje mi się też, że na suchego członka bezpieczniej nakładać gumkę, bo jest mniejsza szansa, że się zsunie... Ale nie mówię zbyt wiele, bo podobnie jak Ty, jestem jeszcze zielona ;) Pozwól, że spytam: czy żołądź faceta zwilża się pod wpływem podniecenia tak jak pochwa kobiety? Czy to sperma czy tylko jakiś śluz bez plemnikow?

Gość Dop******lam dziś każdemu
to mnie :D

Gość facetttt
nic sie nie zwilża- nie opowiadajcie tutaj bzdur. Chwytasz gume za kapturek dwoma palcami, przykładasz konton do ptaka i rozwijasz go drugą ręką- tak jakbyś waliła mu konia. W kapturku nie może być powietrze- ma być jakby sklejony- po wytrysku będzie pełnił role zbiorniczka na sperme. I niech facio nie pierrdoli, że go boli zakładanie prezerwatywy- jeżeli tak jest to ma stuleje. Prezerwatywa ma ciasno przylegać do fiuta- inaczej sie zsunie.

Gość Szagata
No tak,mniej więcej na takiej zasadzie. Kiedy facet jest podniecony,i jego penis stoi,nic się nie dzieje. Ale kiedy jest "zabawiany",to wydobywają sie z niego co jakiś czas takie małe porcje spermy,w której też są plemniki. no i w taki sposob on się nawilża,i np. przy pieszczeniu go ręką,unika się szorstkości no i bólu,jest "poślizg" :) i dopiero potem jest wytrysk własciwy. z tego co zauważyłam po prostu ;p